Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aktoreczka to nie brzmi dumnie

Ciężko się dostać do szkoły aktorskiej?

Polecane posty

Tzn z tego co wiem, to wiem, że ciężko ale bardziej mam na myśli wyniki w nauce. Wcześniej nigdy na ten temat nie myślałam poważnie (a wręcz taka myśl napawała mnie odrazą) Jednak doszłam do wniosku, że i tak nie potrafię nic robić, a jedyny "talent" jaki posiadam to właśnie aktorski :O Do tego nadawałabym się świetnie na role wrednych suk :classic_cool:

Ja też :D No ale zbyt wybitna na takie studia nie jestem... I nawet nie skladałam podania bo bym sie pewnie osmieszyla ;p Ale próbuj

No ja niestety tez nie jestem za bardzo wybitna :D :O A jakie są tam wymogi? Do czego przywiązują największą wagę?

No to już rezygnuję :D Pasuje jedynie: Dykcja i emisja głosu. :D :O No i jeszcze poniekąd znajomość literatury polskiej i zagranicznej. Ale historia teatru? :O 😭 Nawet mnie to w ogóle nie interesuje :O Aaa i jeszcze co do opracowania własnych tekstów, to jestem w trakcie pisania książki. Nada się to? Piosenkę też mogę wymyślić :classic_cool:

No to się poddaję :( 😭 Już od samego początku wiedziałam, że to jest zły pomysł. No to chyba lepiej zacznę się ubiegać o pracę w biedronce, lub zamiatacza ulic 😭 :P Albo lepiej zacznę szybciej pisac książkę, to może uda mi się wydać i zarobię chociaż na tanie wino 😭

Gość nickonicko2010
z tego co mi wiadomo na jedno miejsce w łódzkiej filmówce czyha nawet 30 osób:)ale to zależy od roku:) ... http://tnij.org/ubraniabuty