Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedziec glosno

jade nad morze z moja kobieta... jak spedzac czas zeby nie bylo nudno?

Polecane posty

Gość powiedziec glosno

jade pierwszy raz w zyciu sam na sam z kobieta nad morze... troche sie obawiam, ze bedzie nudno... wiele razy slyszalem od dziewczyn, ktore byly tylko ze swoimi chlopakami nad morzem ze bylo nudno dla nich nie chce by moja po naszym wyjeździe rowniez uwazala, ze bylo nudno i w ogole... a wiec propozycje? co robic, jak spedzac czas itp by ten wyjazd dla niej bylo piekny a nie nudny ;)

Gość bierz ją przez kilak godzin
w różnych miejscach to będzie zadowolona

Gość slodycz w rozpaczy znajdziesz
przykro mi to mówic, ale kobiety to takie tępe stworzenie, że jesli dla niej nie bedzie zabawy 24h to uzna ten wyjazd za nudny... a ciezko zapewnic zabawe bedac tylko sam na sam

Gość duzo sexu

Gość pacholeuciec
przestańcie pierdolić o tym sexie... kobiety takie nie sa, a przynajmniej wiekszosc.. wiadomo sex jest wazny ale kobiety tez chca sie dobrze bawic i robic cos po za tym a nie miec tylko pajacyka ktory je bzyka

Gość 39333
nudno?????? jak sie kogos kocha to nie mozna sie z nim nudzic nie rozumiem, jak mozna sie nudzic z ukochana osoba?;|

Gość kolokolo
jeb... takie kur.. ktora uzna wspolny romantyczny wyjazd za cos nudnego :/ PS. jeśli jedziesz do 3miasta, to zaczyna sie wlasnie Jarmark Dominikancki, wiele ciekawych wydarzen kulturalnych na starówce. Ponadto sporo zabytków do zwiedzenia.

Gość rozumiem autora
39333 sęk w tym, że tak naprawdę mało kobiet kocha faceta... zazwyczaj jest to jakieś tam zauroczenie lub lekkie przywiązanie + brak innych propozycji... niestety ale kobiety jadac sam na sam z facetem czesto uwazają takie wyjazdy za nudne...

Gość Wyzwolona / zakochana
przede wszystkim nie dawaj do zrozumienia że jesteś ostro napalony, tylko dużo spacerujcie, zwiedzajcie coś a nie tylko leżcie na plaży, wieczorami wychodźcie na miasto, pojedźcie może kiedys na ruchome piaski czy inne atrakcje wokół. powiedz gdzie dokładnie jedziecie to zaraz coś razem wymyślimy. Bądź ciekawy świata a nie tylko skupiony na niej, to na pewno nie będzie nudno. A jak sama zacznie się kleić do Ciebie, to bądź czuły :) a powiedz, uprawialiście juz ze sobą seks?

Gość powiedziec glosno
podbijam

to zależy co to za kobieta... czy typ sentymentalnej artystki, która dobrze się czuje wpatrując się 3 godziny w fale rozbijające się o brzeg, czy imprezowiczki, która zalicza 10 klubów jednej nocy, która trwa dla niej od 17 do 8 rano

Gość powiedziec glosno
komiczne.. to jest raczej typ imprezowiczki i to mnie wlasnie lekko niepokoi

Gość ciocia krysia
NUDNO??? W zyciu nie nudzilam sie ze swoim facetem a teraz mezem na wakacjach Czy to na plazy czy zwiedzajac muzea czy w gorach czy zwyczajnie w pokoju Jak sie kogos kocha to nigdy nie jest nudno

Gość powiedziec glosno
ciociu... ale co innego na stasze lata wyjeżdzać z mezem na wakacje, pozwiedzac, pospacerowac itp.. a co innego kiedy para młodych ludzi jedzie do imprezowego kurortu (mielno...) ja mam 23 a ona 25 i jest to typ imprezowiczki ja sie obawiam troche tego wyjazdu.. oczywiscie bardzo chce tego i juz niemoge sie doczekac, ale wlasnie obawiam sie, ze nie spełni się (to nasz pierwszy wyjazd, jestesmy ze soba od 3 miesiecy dopiero)

no to masz problem... wiele kobiet jest jak małe dzieci - trzeba je zabawiać, wymyślać im zajęcia, bo same nic nie zaproponują i broń boże nie powiedzą, co chciałyby robić uważając, że facet powinien odgadywać ich myśli... albo co gorsze, zawsze chciałyby robić akurat coś innego niż aktualnie robią Ps Ty jak rozumiem typem totalnego imprezowicza nie jesteś?

jedziesz do Mielna z kobietą? :D:D Nie wozi się drzewa do lasu - tam można mieć inna laskę każdego dnia (nawet nie jedną :P ) :D Ale skoro to Mielno, to masz podwójny problem To były czasy :D

Gość skoro nad morze
to chyba siedzi się w wodzie? nie wiem jak nad morzem może być nudno xD jak ja byłam z moim to ciągle sie topiliśmy, przynajmniej ja :D

Gość powiedziec glosno
ano właśnie jedziemy do mielna... z tym wyrywaniem lasek codziennie inną to wiesz.. zalezy od osoby, rok temu równiez byłem w mielnie z samymi kolegami i przez 5 dni żadnej laski nie poznałem :O czy jestem typem imprezowicza? hm.. tzw. niedzielnego, czyli raz na jakiś czas chetnie.. ale odkad mam kobiete to zupełnie mi przeszła ochota na balety, moglbym spedzac tylko z nia czas i nie interesuja mnie inne osoby, ona z kolei taka nie jest ona lata czesto sama z kolezankami do klubow (dzieli nas 100km, więc dlatego czasem ma wolny weekend odemnie) niedawno była na sunrise... no co tu duzo mowic, to jest laska ktora lubi sie zabawic boje sie ze nie podołam wyzwania jakim jest dla mnie ten wyjazd by bylo dla niej fajnie a jeszcze kolejna sprawa ktorej sie obawiam to inni faceci.. moja kobieta jest bardzo wyzywająca i sexowna, kiedy idzie ulica to praktycznie kazdy cwaniaczek sie za nia oglada.. a jak wiadomo mielno to skupowisko "kozaków"

Gość To co wypisuje ....
powiedziec glosno - jesteś facetem to wykaż trochę inwencji, znasz ją przez trzy miesiące, przecież wiesz co lubi, a czego nie. Nie pytaj się tutaj tylko rusz głową...

Gość skoro nad morze
och jo, no to nie wiem, czyli wolałaby leżeć na pasku czy jak? możesz wziąć piłkę i w wodzie se pograć czy coś...

Tak naprawdę jeżeli jesteś ciekawy świata, tak jak się wcześniej tutaj pojawiło, to nie będziesz miał z tym problemów. Seks? .. z rana ? Nie wiem czy to dobry pomysł. To może wyglądać tak... Uprawiacie rano seks, po czym idziecie się opalać itd. i robi się nudno. Mam koleżanki imprezowiczki. Mnie wszystko ciekawi. Poszedł bym tu i tam zobaczyć, na bazar coś wytargować, do muzeum, na jakiś wieczór "Arabski" czy jakiś tam. Sęk w tym, żeby zachować trochę dystansu do drugiej osoby. Nie możesz non stop o niej myśleć, a tym bardziej zaczynać dnia od seksu. Wiadomo, że fajnie tak z rana, ale to psuje trochę namiętność na wieczór. Daj jej trochę poczuć, że wcale nie jesteś zainteresowany seksem jak zwiedzaniem, czy odpoczywaniem, czy wymyślaniem jakiś innych rozrywek. Tylko po to, żeby to ją zaczęło swędzieć. Po czym zwieńczysz dzień dobrym seksem :)

graj jej na emocjach , rób coś spontanicznego... pierwszego dnia romantyczny zachód słońca na plaży , jak masz jaja możesz się z nią przespać pod gołym niebem nawet .. tylko kocyk weź wcześniej .. drugiego dnia przepłyńcie się na bananie i daj jej trochę adrenaliny.. następnym razem weź ją na westerplatte i ją trochę rozmiękcz .. kolejnego plaża .. potem oglądanie filmów i sex .. jest miliony możliwości !

Bądź pewny siebie. Nie myśl o innych facetach. Szukasz dziury w całym. Ona jest Twoją kobietą, więc powinna się też zachowywać w stosunku do Ciebie fair.

"byłem w mielnie z samymi kolegami i przez 5 dni żadnej laski nie poznałem" ech... jak ja wspomnę wypady z kumplami :D:D masakra tam nawet do klubu nie trzeba wchodzić, żeby coś konkretnego wyrwać - już pod klubem zgarnialiśmy co lepsze lasie... a co do Ciebie... niby masz problem z głowy - zabierasz ją co wieczór do klubu, wracacie o 5 rano i potem kimacie na plaży... mnie by się już nie chciało... musisz zadać sobie pytanie - czy to ma być wyjazd przyjemny dla Ciebie, czy Ty się męczysz po to, żeby ona potem nie powiedziała, że było nudno

Gość Pseudonim dla mnie
Ja nawet siedzac z moim facetem caly dzien w domu nie nudze sie bo dla mnie wazne jest ze spedzam z nim czas i chce sie tym czasem nacieszyc. a dlugo razem jestescie?

"Nie możesz non stop o niej myśleć, a tym bardziej zaczynać dnia od seksu. Wiadomo, że fajnie tak z rana, ale to psuje trochę namiętność na wieczór." wieczorem czlowiek jest zmęczony... wlasnie sex z rana ma sens... a co do kozaków - pamiętam jak jakimś bandziorkom z Białogardu laski popodrywaliśmy :D ale była jazda... A Ty się nie bój... jeśli laska jedzie z Tobą a daje się rwać jakimś kozakom, to jest szmatą nie wartą uwagi

Może to też znaczyć, że kolega niezbyt sprawny jest w "te" klocki.

"jeśli laska jedzie z Tobą a daje się rwać jakimś kozakom, to jest szmatą nie wartą uwagi" zgadzam się , ALE możesz w nią zainwestować ! paczka prezerwatyw to dobra inwestycja !

Gość powiedziec glosno
Nie.. źle mnie zrozumiałeś, nie chodziło mi to, że ona bedzie sie dawać rwać innym, tylko boje sie o jakies głupie hasełka puszczane wlasnie w jej kierunku przez gosci... niby jestem jej facetem powinienem w takich sytuacjach reagowac, a szczerze mowiac nie widzi mi sie co rusz to do kogoś fikać bo zarzuci jakiś pusty tekst do niej .. a raz juz mialem sytuacje gdzie najebany facet przy mnie powiedział do niej "masz zajebiste cycki' ...

Gość Wyzwolona / zakochana
Atrakcje turystyczne: * wycieczki autokarowe do Koszalina, Kołobrzegu, Darłowa, Słowińskiego Parku Narodowego, Gdańska, Międzyzdrojów, Świnoujścia * rejs z Kołobrzegu na duńską wyspę Bornholm do miasta Nexo, zwiedzanie wyspy z przewodnikiem * przejażdżka ciuchcią Retro do Gąsek (zwiedzanie latarni morskiej) * spacer do przystani rybackiej w Unieściu * rejs statkiem spacerowym MILA po jeziorze Jamno * spacer do pobliskiej kameralnej wioski rybackiej w Chłopach * loty helikopterem i samolotem nad gminą Mielno * loty na spadochronie * jazda konna * wędkowanie na jeziorze Jamno * trasy wycieczkowe dla pieszych nadjeziorna, wzdłuż brzegu morza * Mieleńskie Noce na Gorąco dyskoteki na plaży * Festiwal Piosenki Żeglarskiej * Aktywne Plaże Happy Events impreza sportowa * dla dzieci liczne wesołe miasteczka * dla odważnych bungee