Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedziec glosno

jade nad morze z moja kobieta... jak spedzac czas zeby nie bylo nudno?

Polecane posty

wszystkiego się boisz... wymyslasz sobie jakies sytuacje i juz sie negatywnie nastawiasz... chyba nikt nie wymaga od Ciebie, żebyś się bił z każdym, kto gwizdnie na jej widok

Gość Wyzwolona / zakochana
Bądź mężczyzną w tym związku, bądź jej pewny. Jak będzie źle, to się rozstaniecie i tyle, to tylko 3 miesiące, niewiele ryzykujesz

Jak się ma te naście lat, pewne sprawy przerastają. I stąd te dylematy.

Pakujecie się, jedziecie. Dojeżdżacie i ogień.

Gość link2345
mi sie wydaje, ze ta dziewczyna do Ciebie nie bedzie pasowac predzej czy pozniej...jesli ona jest taka imprezowiczka a Ty spokojniejszy to bedzie kwas!

Gość wiwioraaaa
Wyzwolona / zakochana .... no tak, typowe podejscie kobiety "to tylko 3 miesiace, nic nie tracisz" a nie przyszlo ci do głowy tepa babo, ze autor mogl sie zakochac w niej? i nie chce zadnej innej?? eh..

Gość Wyzwolona / zakochana
to miało mu dodać otuchy, tępy wiewiórze :P

Gość nude_girl
Na plaże naturystów się wybierzcie.

Jeśli uzna, że było nudno, to przynajmniej autor sobie porucha atrakcyjną laskę... trzeba widzieć pozytywne strony

Gość wylaczm tel
wyzwolona... ale dopierdolilas z tymi atrakcjami haha leze i kwicze :D bo co zajebistego jest w pojechaniu do drugiego miasta?? czy tez kurwa festiwal piosenki zeglarskiej albo spacer do jakiejs wioski rybackiej hahaha zal :D jakby autor wykurwil z takim pomyslem to laska by chyba odrazu poleciala do innego chlopa

Gość ruchaj pij i ruchaj

wybierz się do Swinoujscia, a stamtąd promem do Szwecji, Danii albo na Bornholm może, na promie atrakcji nie brakuje, a drogo tez nie jest :)

Gość o ja...
W mielnie atrakcji nie brakuje..nie wiem w czym masz problem?!jednen dzień idziecie do senso albo do bajki..drugi dzień pijecie sobie wieczorem na plaży i puszczacie lampiony szczęścia,w dzień idziecie na spacer,obiad,rowerek na jeziorze jamno.Możecie zrobić coś szalonego,iść na karuzele alba ta kule albo to coś wysokiego z żółtymi krzesłami(co roku na nią idę),zachody i wschody słońca.Jest co robić.Skoro masz atrakcyjna kobietę to napewno faceci będą zwracać na nią uwagę,ale wątpię żeby jakoś chamsko zaczepiali.Ja np. Szłam z moim facetem i stała grupka facetów i tylko słyszałam jak ktoś skomentował'ale nogi'..i to chyba nie jest nic złego?Chyba trochę przesadzasz z tymi obawami

Gość o ja...
Np. Jednego dnia możesz wstać o 6 i iść do polo po świeże bułeczki..zrobić kobiecie śniadanie do łóżka(napewno będzie później to miło wspominała)..wieczorem kupić rożyczkę od tych co chodzą z kwiatami w tych koszach,też napewno będzie jej miło.Jeny,naprawdę nie rozumiem Twoich dylematów.

Gość o ja...
Takie pierdoly cieszą.A wy jedziećie do mielna na imprezę czy trochę pobyc ze sobą?skoro jedziećie tylko we dwoje to chyba żeby ze sobą pobyc a nie na zarywanie.Ja z narzeczonym do mielna jeździmy co roku i jakoś nie zdarzyło nam iść tam na dyskotekę.Uważamy,że na dyskotekę to możemy sobie iść w naszym mieście.A nad morzem co innego jest do robienia:)

O rany:(. Jak cały boży dzień będziesz obmyślał atrakcje dla swej lubej, to Ty się bardziej na tych wakacjach zmęczysz niż wypoczniesz! Atrakcyjne pomysły wpadają do głowy pod wpływem chwili:). Weźcie mnie, już ja Wam zorganizuję czas odpowiednio, sesese;).

Gość powiedziec glosnoo
witam po 4 latach :) wiecie jak sie zakonczyl ten wyjazd?? ze w trakcie niego powiedziala mi ze mnie nie chce i nie chce juz ze mna byc a po przyjeździe wiecej sie nie spotkalismy :) fajnie co ?:) a ja potem glupi zakochany cierpialem dobry rok po niej heh :) stare czasy

Gość gość
Bardzo mi się podobało ostatnim razem na zjeżdżalniach w Aquapark Reda. Mogę to miejsce polecić absolutnie każdemu. W przeciwieństwie do wielu innych parków wodnych tutaj nie tylko młodzi mogą się dobrze wybawić, ale też tacy 40 letni emeryci jak ja ;-) Zjeżdżalnie są bardziej ekstremalne, ale też bezpieczne, spokojne, łagodne, idealne dla matki z dzieckiem na przykład. Największą atrakcją całego parku na pewno są rekiny, na pewno jest to dość dziwne doświadczenie taki spływ pośród pływających sharków.

Gość gość
jakbym miała zabawiać jakąś nudną cipę to bym w ogóle sobie odpuściła,nudzą się nudni ,dobrze ze mi baby latają koło dupy

Gość gość
Dużo ludzi z okolicy wiem że jeździ na Aquapark Reda i faktycznie miejsce warte zobaczenia imho. Zwłaszcza jak ktoś tam jeszcze nie był to te pierwsze wrażenie będzie bardzo na plus moim zdaniem. Duży kompleks, jest tam wszystko co w parku wodnym powinno być. Nie ma w ogóle różnicy jeśli chodzi o standard między takimi aquaparkami jakie budują teraz na zachodzie Europy.