Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Medina

Czy jest prawdopodobieństwo , że jestem w ciąży . ?

Polecane posty

Gość Medina

Więc tak , mam 15 lat ( wiem , to nie wiele ) .. ale 12 lipca byłam z chłopakiem , i doszło do tego , że wszedł we mnie , ale tylko tak z 3 cm bo nie chciałam , był we mnie jakos kilka minut , poruszał sie delikatnie , zeby rozciągnąć pochwe , ale oczywiscie przerwałam , bo jestem dziewicą i nie byłam jeszcze gotowa . Od jakiegoś czasu zastanawiam sie czy jestem w ciąży . Okres mam nie regularny wiec nie moge dokładnie powiedzieć czy mi sie spóźnia . Jakoś 8 - 9 dni po tym miałam jajeczkowanie , normalnie wydala mi sie śluz , mam opławy , piersi mnie bolą jak przed okresem . Fakt , że mam błonke dziewiczą , ale w niej jest ten otwór , a mimo to , że sie we mnie nie spuścił , ani obok , ani wgle nie dokończył , to ten śluz mężczyzny ma tam jakieś plemniki . brzuch - jajniki mnie też bolą jak przed okresem . Mniej jem , zdecydowanie , ale może to być spowodowane też tym , ze jakoś 10 lipca strasznie sie upiłam i zatrułam alkoholem i od tamtego czasu mało jem . Moja temp . ciała jak dzisiaj sprawdziłam to wynosiła 35.4 stopnie . A w czasie ciąży powinna być podniesiona przynajmniej o jeden stopień . Przed wczoraj wróciłam z podróży jechałam od 15 do 10 drugiego dnia . I jestem strasznie przemeczona i to może być właśnie tym spowodowane tez , że nie mam okresu . Mam też nudności , tak czasami , że mi sie niedobrze zrobi , w sensie takie dziwne uczucie , ale nie musze wymiotować . Zawroty głowy też miałam ale to jakiś tydzien po tym , ale ustąpiły . Ech , wymieniłam chyba wszystkie objawy , które zauważyłam . Teraz prosze pomóżcie , napiszcie wszystko co o tym sądzicie , czy moge być w ciąży . Zadawajcie też pytania , bede odpowiadać . Z góry dziękuje . :)

Gość m cccccc
Ja pierdole 15 latka upija się i pozwala wchodzić w siebie ale tylko na 3 cm bo jest dziewicą :O:O:O Dziecko za książki się weź - poczytaj o tym jak dochodzi do zapłodnienia, weź zainteresuj się antykoncepcją... szok..

Gość madzia mamasdddd
Ala ajk mogłaś mu na to pozwolić !!! Wszystko powiem Twojej mamie !