Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala dusia

i co teraz????co będzie jesli ..???ehhhh....

Polecane posty

Gość mala dusia

chyba jestem w ciąży...powinnam dostać okres a tu nic ..jestem z chłopakiem 3 miesiace ale znamy się od roku...z jednej strony cieszyłabym się ze będzie dziecko ale z drugiej za szybko..wczesniej byłam z chłopakiem 6lat i odszedł do innej byłam 1.5roku sama i pojawił się On i zamieszał w moim zyciu tylko na ciąze za wczesnie,za krótko się znamy....ehhh uspokójcie mnie bo zwariuje...

Gość mona-lisa
Zrób test ciążowy to będziesz miała pewność

Gość mala dusia
mam 28 lat więc na dziecko odpowiednia pora...tylko chyba za wczesnie....boje się zrobić ten test....

Gość ach jakie to
niesprawiedliwe ty nie chcesz a ja bardzo OBUDŹ SIĘ SPOTKAŁO CIĘ NAJWIĘKSZE SZCZĘŚCIE w życiu jakie może spotkać kobietę

Gość szfgcvszdfghk
ciesz sie bylas z facetem 6 lat i nic na koniec cie olal odczekalas swoje i masz faceta ta ciaza nie jest przypadkowa tak mialo byc widocznie to ten facet powodzenia i szczescia zycze

Gość mala dusia
najlepsze jest to ze rozmawiałam o tym z moim facetem..co by było gdyby...a on ze chciałby miec dziecko i ze lubi dzieci..ja tez bym chciała juz takiego bardziej stabilnego zycia ale rozmawianie o tym a taka sytuacja w rzeczywistosci to troszke nie fajne....

Gość mala dusia
ach jakie to------chciałabym miec dziecko tylko się boje z poprzednim chciałam bo bylismy długo i myslałam ze będziemy i tu się pomyliłam...a teraz znów się zakochuje tylko boje jak ch**era i panikuje bo nie wiem czy oboje jestesmy na to gotowi...a moje kochanie jest tez beztroskim luzakiem przynajmniej na razie...

Gość mona-lisa
Najpierw się upewnij czy rzeczywiście jesteś w ciąży a wtedy musisz mu powiedzieć i trzeba będzie szykować wyprawkę:)

Gość mala dusia
własnie boje się tego testu...ON teraz wyjechał wraca w tygodniu ja jutro wyjezdzam wracam w weekend...chciałabym zrobic go jak będziemy razem nie chce byc wtedy sama...tez jesli nie jestem nie chce go stresowac wystarczy ze ja nie mogę przestac o tym myslec...