Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr z Wawy

Co myślicie o mieszkaniu w... KONTENERZE?

Polecane posty

Gość Piotr z Wawy

Mieszkam z rodzicami i i mam tego dość, a nie stać mnie nawet na kawalerkę. Ostatnio byłem u znajomego który wynajął taki kontener mieszkalny i w środku nie różni się niczym w swej użyteczności - jedynie na zewnątrz wygląda tandetnie :-P Trochę poszperałem w internecie i wychodzi na na to, że kupując takie coś na własność miałbym własny 100 metrowy kąt za ok 80 tysięcy złotych. Co o tym myślicie? :-P

Jeśli jesteś samotnym informatykiem to nic złego, jeśli natomiast próbujesz poderwać dziewczynę która nie ma ostrej wady wzroku to nie polecam.

Gość Piotr z Wawy
No właśnie grunt to inna sprawa :-P

Piszesz też że wynajął a mówisz później że miałbyś swój za 80 tys ,wytłumacz to jaśniej ???????????

Gość Piotr z Wawy
Jaka kurna prowokacja? Co w tym jest z prowokacji? Nie słyszałaś księżniczko o kontenerach mieszkalnych?

Gość Piotr z Wawy
Mój KOLEGA wynajmuje taki kontener. JA chciałbym kupić swój na własność.

No dobrze to ile kosztuje wynajem takiego na miesiąc???????????? A jakbyś chciała kupić to rozumiem że musisz mieć swoją działkę i to uzbrojona ,czy juz kupujesz gotowy na jakims osiedlu??????

Gość Robotnik majowy
jak byłem w niemczech na truskawkach to w taki mieszkałem.

W środku całkiem do rzeczy. Ale gdzie Ty ten swój domek ciągał będziesz? I jak? Musiałbyś własny kawałek gruntu kupić, ew. zadekować się u rodziców na podwórku. Tylko że wtedy wyprowadzka traci sens :p

Gość :D:D:D:D
:D

Eeeeeeee ja np mam taki drewniany tkzw letniskowy ,mozna mieszkać cały rok od biedy,taniuchny w utrzymaniu.Tylko na tereni dzierżawionym stoi i jak mi wypowiedzą dzierżawę to muszę go pod pachę wziąć i gdzies zabrać.:D Choc stoi sobie juz tak 14 lat

Ale domek boski niewielciutki blisko do pracy nad wodą ,mogłabym cały rok tam mieszkać .Wieczorem sobie Jeże przychodzą do nas na jedzonko,albo jakis zajaczek przebiegnie a o kotach to nie wspomnę !!!!! I ten spiew ptaków !!!

Gość a zimna?
jak tam zagrzejesz?

Gość Piotr z Wawy
Lepiej powiedz ile ciebie kosztował ten boski domek.

Klejnotka to sprzataczka...:O:O:O:Owiec na jaki domek ja moze byc stac? na rudere:O:O:O:O klejnotka idz szorowac kibel szefuniowi i pomysl ze to ja:D

Gość gość
nastepna jebnieta spamerka. Nie masz mendo co robić?!

Gość gość
po co zaraz nerwy, jak ludzie chcą zobrazować swoje zdanie, poprzec przykładem? Każdy ma inne doswiadczenia w tm temacie, a jesli ci sie to nie podoba, nie musisz czytać :p

Gość gość
a mi się podoba tak mieszkać. Zresztą, czy wiele letnich barów np w Warszawie Temat rzeka czy inne nadwiślańskie nie są skonstruowane w tyn sposób? I fajnie to wygląda.

Gość gośćHeh
Kontener wg mnie nie nadaje się na mieszkanie. Już lepiej kupić domek angielski czy holenderski.

Gość gość
Korzystanie z takiego kontenera to trochę pójście na pewne kompromisy, moim zdaniem powienieneś rozejrzeć sie za wynajęciem go np. na miesiąc, pożyć tam i dopiero zobaczyć czy jesteś w stanie cos takiego zaakceptować. Może i niczym sie nie różni, ale na pewno w użytkowaniu poczujesz to wszystko. Jesli chciałbys taki kontener wynając to http://www.ramirent.pl/ cos ma do zaoferowania

Gość gość
Jako wynajem na jakiś czas ok, ale tak na dłużej to chyba nie. Za 150 tys kupisz już kawalerkę w bloku.