Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a te ładne;)

ciagle sledze na nk byłe swojego faceta

Polecane posty

Gość a te ładne;)

ja mam swira jedna wyszpiegowałam w inyterecie oczywiscie ogladam fotki na nk, aleta totalne moje preciwenstwo, mała brunetka o ciemnych oczach, razej srednio atrakcyjna a ta druga, wczesniej widziałam ja na 1 zdjeciu i myslałam ze jest brzydka, chociaz moj facet mówił ze jest starsznie niefotogeniczna..ale dzis na nk przejrzałam jej 36 zdjec które miała i sie okazuje..ze lepsza kopia mnie..ja jestem wysoka szczupła, choc ostatnio mam z 4 kg za duzo blondynka a ona tez blondynka, niebieskie oczyc, ale z 176 nogi zaj**iscie zgebne, płasciutki bruszek ogólnie figure ma zaj**ista, z twarzy ładniejsza ode mnie i teraz siedze i sie dobijam bo wiem ze podobno ona była zaj**ista zcharakteru, cała jego rodzina ja uwielbiała i był z nia szesliwy ale poprzednia była rozpeirdzieliła ich zwiazek teraz czuje sie jak gówno

Gość a te ładne;)
:(

Gość Misia Belka...
Też się czasami czuję jak gówno. Ostatnio rzeglądałam archiwum rozmów mojego faceta i pisał do swojej kumpeli, że jego poprzednia miłość była ode mnie ładniejsza... Nie jestem ideałem, raczej przeciętna, trochę kg za dużo, ale teraz czuję się jak zero... :(

Gość a te ładne;)
zawsze miałam kompleksy i skłonnosc to sledzenia ludzi i wywiadywania sie o zycie do tego mój facet nie mówi mi prawie wcale komplementów..w jego ustach co najwyzej uslysze ładnie wygladasz..albo w zartach mi docina..głównie na temat mojego wygladu, potrafił powiedziec przy swojej rodzince do mnie ej brzydula, albo o tłuszczyk..na mój brzuch, albo ze mam krzywe nog chociaz wcale krzywe nie sa, bo czesto słszye od innych komplementy na ich temat...albo ze włosy mam nie takie i ze mogłabym je sciac

Gość a te ładne;)
:(

Gość kopnełabym takiego
goscia w dupe