Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

To miał być wesoły temat.

Polecane posty

Wczoraj napisałem komuś tutaj, że założę temat w którym nie będę pisał że mam doła. No więc zakładam ten temat. Niestety nie potrafię w swoim nędznym życiu znaleźć żadnych pozytywów. Nie potrafię myśleć pozytywnie. Nie potrafię napisać nic pozytywnego. Mam doła! To w sumie to chyba tyle co wam chciałem napisać.

Gość ja tesknie za dziewczyna
ja tez mam doła:(

Gość bajlabajla
No wreszcie :) Cieszymy sie razem z Toba :)

Gość kunegunda ze gory
ilekroc zaglladam na Twoje tematy nigdy nie weim dlaczego masz dola.. Moze sie w koncu kućwa dowiem??

kurcze tez jestem ciekawa czemu ciagle masz taki podly nastrój?

Gość bajlabajla
a czym innym by tu zainteresowac kafe łajzy? na litosc...wiadomo.

a cos konkretniej? ilekroc wchodze na kafe Ty masz doła...

Gość kunegunda ze gory
pewnie nie jest tak zle a z przyzwyczajenia zakladasz te topiki co??:D

"Konkretniej? Konkretniej to mam problemy psychiczne i jestem nieudacznikiem." łe tam... nie jest źle. przecież na Kafet to norma :)

Gość kunegunda ze gory
a no chyba ze tak.. daj ogloszenie na jakims portalu randkowym ii napisz ze masz problemy.. a byles u "lekarza"

Gość qwertura
No to nie odpowiadąc mi raczej w miły nastrój mnie nie wpędzasz :(

U lekarza nie byłem, po co? Co to da? A szczęśliwe życie to wygląda na pewno inaczej niż moje. Spędzam każdy wieczór sam przed kompem, pijąc piwo i paląc papierosa za papierosem. Czy to jest twoim zdaniem szczęśliwe życie? Nie mam znajomych żeby gdzieś z kimś wyjść, prawie wszystkie kontakty z ludźmi które miałem to pourywałem bo nie lubię przebywać między ludźmi i nie lubię ludzi. Czy to jest normalne?

Gość kunegunda ze gory
moim zdaniem bardzo odbiega od normy co innego gdyby ci to nie przeszkadzalo...kuźwa do psychologa idz przeciez cie nie zje

ale Niedziel w koncu lubisz ludzi czy nie? cierpisz z powodu swej samotności? bo ja juz nie wiem :/

Gość qwertura
E tam ja podobnie tyle że piwa nie piję i nie palę. Ale już jestem na dobrej drodze do używek. Ludzie są dziwni. Mnie wkurza że znam ludzi o wiele gorszych ode mnie w sensie pesymizmu itd. a jakoś partnerów znajdują. Ech Właśnie 2 metry dalej mam przykład normalnego życia. A ja taka podpinka

Gość kunegunda ze gory
ja sie zawsze zastanawialam wlasnie dlaczego inni ludzie ktorzy wedlug mnie sa zli nie doceniaja tego co maja sa szczesliwi ale///przeszlo mi bo zawsze moze byc gorzej dobrze ze urodzilam sie z 2 nogami 2 rekami mozgiem itp

Nie lubię chyba ludzi. To znaczy nie to że czuję jakąś nienawiść czy coś, ale mnie strasznie przebywanie między nimi irytuje. Po paru minutach siedzenia z ludźmi to mam ochotę wyjść, trzasnąć drzwiami i się zaszyć w lesie sam. Wkurza mnie to ciągłe gadanie, te ich problemy, zachowanie. Wszystko mnie wkurza w ludziach. Tak, cierpię z powodu swojej samotności. Przecież to nie jest jakieś nienormalne. Jestem samotnikiem, ale nie chcę być, tylko nie umiem nic zmienić.

Gość bajlabajla
Niedziel - są ludzie co lubia i ci co nie lubia obcowac z ludzmi, moze zawod jako lesniczy by ci odpowiadal? Zwierzeta lubisz? Co w ogole lubisz?

W zasadzie to nic nie lubię. Prawie nic nie sprawia mi przyjemności w życiu, jedynie wycieczki do lasu jakoś lubię, zwierzęta też w sumie lubię, nie wkurzają mnie tak jak ludzie. A na zawód leśniczego to już za późno.

Gość qwertura
Ja się pogodziłam, kiedyś przez jakiś czas udawałam kogoś kim nie jestem, ale to był koszmar. Też mnie irytują, nie wszyscy, ale czasami to ja mam ochotę najpierw dać po łbie a potem wyjść

Wydaje mi się że mam zespół Aspergera. Wiele na to wskazuje. Moja niechęć do kontaktu z ludźmi czy też moje dziwne zainteresowana, które mam od dzieciństwa a są niemal jak przykład z książki opisującej ten zespół Aspergera.

Gość kunegunda ze gory
a ile masz la jesli mozna wiedziec?

do szczęscia niedziel potrzeba ci tylko dziewczyny i świetego spokoju. nie wiem tylko czy to da sie jakos pogodzić.... co do zasady jestesmy glosne i meczace :)