Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszony20

okres w czasie ciąży

Polecane posty

Gość wystraszony20

no właśnie...słyszałem, że kobieta w ciąży może nadal miec okres do bodaj 5. miesiąca. Czy to prawda? jeśli tak, to jak bardzo prawdopodobne to jest? P.S. pytam, bo obawiam się, ze będę tatą..

Owszem, zdarza się to, ale bardzo bardzo rzadko. W razie jakichkolwiek wątpliwości najprościej zrobić test - 10 zł to nie majątek. Powodzenia

Gość zuzkaaaaaaaaaaaaaa1234
a wlasnie jak wygladaj wtedy taki okres? bo ponoc mozna miec , co sie zdarza bardzo rzadko ale wyglada inaczej. Proszę też o odpowiedz

Gość Pseudonim dla mnie
Okres nie jest taki obfity jak zazwyczaj, jeden dzien moze poleciec troche wiecej i pozniej znowu nic, moze zamiast spodziewanej miesiaczki wystapic tylko plamienie itd... reasumujac- jesli masz male krwawienie niz zazwyczaj badz tylko plamienie w terminie spodziewanej miesiaczki warto zrobic sobie test.

Gość ja mialam
boze nie tak jak normalny okres,skąpa brązowo-ciemna wydzielina trudno to nazwać krwawieniem

Gość Pseudonim dla mnie
Jak sama nazwa wskazuje- plamisz. nie wiem jak to wytlumaczyc, to tak jakby nic ci nie lecialo a jedynie jakas wydzielina brudzi ci podpaske cos w tym stylu. jesli juz bedziesz miala takie plamienie to na pewno odroznisz je od typowej miesiaczk.

Gość wystraszony20
testu nie ma sensu robić, dziewczyna za tydzien ma wizytę u ginekologa, ale męczy mnie to i musiałem dać upust nerwom :P Okres ma zwyczajny, żadnych plamień - wsystko w normie. Swoją drogą, w ostatni dzień okresu kochaliśmy się bez gumki i jako, ze byłem na dole nie mogłem zapanowac do końca nad sytuacją i skończyłem w okolice dolnej części waginy. Przepraszam za głupie pytanie, ale czy ryzyko jest duże w takim razie?

Gość nie ma, nie jest w ciazy

Gość wystraszony20
ponawiam ostatnie pytanie