Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCY89

Pomocy...

Polecane posty

Gość POMOCY89

Jeżeli ktoś ma pisać, że to nieodpowiedzialne zachowanie, itp., niech sobie daruje - wiem o tym... W sobotę 31-07-2010 byłam u swojego chłopaka . a) Uprawialiśmy petting i doszło do wytrysku. Po paru (niewielu) minutach włożył penisa do mojej mojej pochwy. na dłuższą chwilę, gdzie się cały czas poruszał. Jest szansa aby zajść w ciążę? b) Czy przez połknięcie spermy może zajść do zapłodnienia? Głupie pytanie, wiem, jednak zdania są podzielone. Okres skończył mi się 27-28 lipca, z tego stresu już nawet nie pamiętam!! Proszę o PILNĄ (!!) odpowiedź biorąc pod uwagę wiadomość o okresie i nie biorąc tego pod uwagę. Dzięki.

Czego Was teraz w szkole uczą? Jak można zajść w ciążę połykając spermę? :O Ludzie, litości... Jak długie masz cykle?

Jesli Twoj partner wytrysnal i przed wejsciem w Ciebie nie wzial prysznica jest duze prawdopodobienstwo zaplodnienia, jesli nie stosujesz zadnej antykoncepcji... A przez polkniecie spermy nie ma mozliwosci zajsc w ciaze, dlatego ze polknieta sperma znajduje sie w ukladzie pokarmowym a nie rozrodczym ;]

Gość adelix
Przez połknięcie spermy nie zajdziesz w ciążę. Wątpię także aby doszło do zapłodnienia na skutek włożenia członka już po wytrysku (jak mniemam wytrysk miał miejsce w ustach?) do Twojej pochwy. Edukacja... Pozdrawiam

Gość POMOCY89
Dobra, darujmy sobie naśmiewanie i pomińmy temat połykania spermy. Nie, po wytrysku nie brał żadnego prysznica. Czy już z góry mogę założyć, że... ???????

Ciąży nie możesz wykluczyć. Mógł się dostać jakiś plemnik, a Ty u progu dni płodnych, więc... Nic Ci nie pozostaje jak czekać, a na przyszłość pamiętać o zabezpieczeniu.

Gość rozjasnie sytuacje
tak to jest jak sie czlowiek nie uczy tylko bierze za seks Przeraza mnie niewiedza i glupota

Gość POMOCY89
adelix Wytrysk w ustach? Jeden tak, drugi na ciało. Jakby było mało, mam jeszcze jeden problem. Miał miejsce tzw. "stosunek przerywany". Do wytrysku doszło na ciało, ale ponoć w wydzielinie przed wytryskiem też są plemniki. Ja już nie wiem, mam sadzę w głowie na ten moment. Edukacja, edukacją - naprawdę zaczynam głupieć. W tej chwili mam problem z 2+2 ... Stres mnie zabije.

Jesli nie bral prysznica to mial sperme na penisie, ktorego pozniej wprowadzil w Ciebie... Plemnik w ciele kobiety zyje do 7 dni takze z dni nieplodnych moze doczekac do plodnych... Kiedy powinnas miec kolejny okres?

Gość POMOCY89
rozjasnie sytuacje Wielkie dzięki za "rozjaśnienie sytuacji". jeśli chodzi o głupotę - przyznaję się bez bicia.

Gość POMOCY89
adelix Co możliwe, ale mało prawdopodobne? Że w tej wydzielinie są plemniki, czy że zajdę w ciążę? Nie wybaczę sobie braku poczucia odpowiedzialności...

Gość POMOCY89
Dancarina Pierwszy dzień kolejnego okresu to 21-22 VIII. Tak mi się wydaje.

Wiec proponuje 21 zrobic test. A na przyszlosc zainwestowac w tabsy anty, ktore nie kosztuja duzo a daje bardzo duzy komfort. Poza tym facet w gumce meczyc sie nie bedzie musial ;)

Gość rozjasnie sytuacje
to nie brak odpowiedzialnosci tylko niewiedza!!!Gigantayczne dziuru w edukacji seksualnej i mlody wiek a wiadomo z czym to idzie w parze ...

Gość POMOCY89
Dancarina Wiem o tabletkach. Brałam Kontracept ok 1,5 roku. Ale to było też przeszło rok temu. 21-go będzie za późno na "ewentualne" poprawki. Myślałam o tabletce 72 godz., ale skąd ja ją teraz wezmę...

Gość POMOCY89
rozjasnie sytuacje Masz zamiar się wyżywać? Nie do tego służy forum, tak mi się bynajmniej wydaje. Jeśli nie posiadasz chęci pomocy, to po jaką cholerę w ogóle tu wchodzisz? ...

Gość rozjasnie sytuacje
moj znajomy zawsze mi mowil rob jak uwzasz ale uwazaj jak robisz :-P i tak tez robilismy :-P

Gość POMOCY89
Dobra. Ile kosztują te tablety? 72 godz. ?

Gość rozjasnie sytuacje
tzn co mam ci moze zalatwic tabletki albo umowic do gina na "poprawke" mleko sie rozlalo i tyle na przyszlosc najpierw trzeba myslec a tutaj nikt ci nic nie wymysli musisz czekac

Gość POMOCY89
Tak, załatw mi tabletki. :D Tu się roześmiałam... Zapytałam tylko, ile kosztują, czy ktoś wie.

Gość rozjasnie sytuacje
Niestety nigdy nie musialam korzystac z tego typu rozwiazan :-D jedz na dyzur do szpitala,sa podobno jakies pogotowia ginekologiczne gdzie daja takie tabletki, ale czas ucieka............

Gość POMOCY89
Tabletkę mam załatwioną na ok. 20:00. Mam nadzieję, że nie będzie za późno. W sumie całe to 'zajście' miało miejsce ok. godz. 3:00 w nocy w sobotę, a w sumie to już w niedzielę. Dzięki wszystkim za wyrozumiałość i pomoc... Bardzo dziękuję. Nie było nawet o tej porze z kim porozmawiać. Buziaki.