Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vgjufgf

MOJA KOLEZANKA ODBIŁA INNEJ FACETA I SĄ JUZ 4 LATA SZCZESLIWĄ PARĄ!

Polecane posty

Gość vgjufgf

Pamiętam,jak sie z nim wtedy spotykała, a potem jak on zerwał z tamtą(chodził z tamtą 2 lata). Myślałam,że on ją zdradzi, że spotka ją za to jakas kara. A tu nic. Szczęśliwa para- on w nią wpatrzony. Ja teraz poznałam faceta, który mi się szalenie podoba, ale jest zajety. Nie mam zamiaru go odbijac, nie umiałabym, nie mam odwagi i boje sie,że to wraca(odbije sie komus, a potem samemu ma się chałę;//) Ale z drugiej- czy kazdy zwiazek zaczął się tak idealnie-on wolny+ona wolna? Co myslicie?

Gość vgjufgf
4 lata to długo i sa szczesliwi razem wiec cos w tym jest

Gość jasiola
o sobie piszesz:(

Gość vgjufgf
o niej, ale ja tez kogos poznałam, jest zajety i nie wiem co mam zrobic:(

Gość rób co czujesz
nie przejmuj się innymi przypadkami. rób to co czjesz... Ja jestem w związku w którym oboje "odbiliśmy się" komus innemu a mimo to jesteśmy mega szczęsliwi i juz po ślubie:) Takze życzę wiele szczęścia.

Gość MisiaaaXxx
Najpierw pomyśl czy warto. ;) Jeśli jednak zdecydujesz się go odbić ,to pomyśl jak sama czuła byś się w sytuacji dziewczyny tego chłopaka. Nieciekawie, co ? ;(

Gość wiem coś o tym!
no to jeszcze trzy :P

Gość anntje
glupie przesady. Skoro facet "dal sie" odbic to znaczy, ze nie byl tak do konca szczesliwy w zwiazku. Facet to nie portfel, ktory mozna komus z torebki wyciagnac, to czlowiek, ktory sam decyduje, z ktora kobieta chce byc.

Gość wiem coś o tym!
anntje -okazja czyni zlodzieja:P

Gość księżniczka z marcepana
Popieram:)Dopuki nie mają ślubu,to dlaczego nie?Oby nie dla zabawy,bo rozwalic komus zwiazek a po miesiacu powiedziec,sorry,pa,to nie to,to nie dobrze.Sama mam teraz taka sytuacje...Ale nie naciskam,spotykamy sie,poznajemy,upewniamy...Mamy podobne zainteresowania,nadajemy na tych samych falach,dobrze sie rozumiemy,iskrzy jak cholera,ale chcemy najpierw lepiej sie poznac:)

Gość upewnij się najpierw czy to
naprawdę to.

Gość nie ma chętnych
Kliknij w poniższy link, ZAREJESTRUJ SIĘ I ZARABIAJ ! NIECH CI PŁACĄ ZA TO ,CO NA CODZIEŃ ROBISZ ZA DARMO ! ;) Będzie Ci się tylko wyświetlać małe okienko z reklamami,które zupełnie w niczym nie przeszkadza.W reklamy nie musisz w ogóle klikać.Przez cały czas nabijają Ci się punkty wymienne na gotówkę- np. ,gdy pracujesz na komputerze,gdy przeglądasz zdjęcia na Naszej Klasie,gdy grasz w ulubione gry! Więc od dziś za przebywanie na komputerze będziesz miał/a za to płacone!:) Zachęcam Wszystkich do rejestracji,bo to po prostu się bardzo opłaca!!! Oto link do polskiego surfbaru: http://www.surfbar.pl/ref=2248