Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetkaaaaaaaa

śluz ????????

Polecane posty

Gość smerfetkaaaaaaaa

Witam ! Jestem obecnie w 14tygodniu i 3 dniu ciązy. Lekarz przepisał mi nynastyne na obfite upławy. Wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę, a dzisiaj rano oprócz jej pozostałości zauważyłam brązowo-żółtą nitkę śluzu . Nie wiem czy mam się martwić bo wiele czytałam o podbarwionym sluzie i teraz wariuję..

Hm...może to nic poważnego.Może te brązowe upławy są po tabletkach? Ale warto byłoby to sprawdzić?A plamień krwią nie masz?

Gość smerfetkaaaaaaaa
nie plamień krwią nie mam . pozostałości po tabletce to taki bardzo żółty śluz a to była taka niteczka brązowo-żółta . może jak zwykle panikuję sama nie wiem...

Rozumiem Cię,bo ja też się wystraszyłam jak byłam w ciąży i zobaczyłam brązową plamkę.Może zadzwoń do lekarza i umów się na konsultację.Albo poczekaj np.do popołudnia i obserwuj,czy się ta brązowa wydzielina jeszcze pojawi,jeśli tak,to wtedy pojedź na pogotowie,bo tam cię dokładnie przepadają i będziesz wiedziała co i jak,czy jest się czym martwić.Może cię odeślą do domu,ale będziesz mieć pewność,czy wszystko jest ok!:)

Gość smerfetkaaaaaaaa
dziękuję, tak chyba zrobię. Poczekam do południa i się poobserwuję w razie czego zadzwonię do lekarza.

Nie ma za co:)Oby Ci to ustąpiło.Gdyby się nie daj Boże pojawiły plamienia krwią,to wtedy już na nic nie czekaj tylko do szpitala jedź,ale mam nadzieję,że do tego nie dojdzie.A może coś dźwignęłaś?