Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vi_

sklepy ciążowo-dziecięce ŚLĄSKIE

Polecane posty

Gość vi_

Temat do dziewczyn z Katowic, Sosnowca, Dąbrowy Góniczej - jakie znacie sklepy z odzieżą ciążową i akcesoriami dla noworodków? Przyznaję, że nigdy wcześniej sie tym nie interesowała, bo i po co? No i teraz potrzebuję kupić jakieś ciuchy ciążowe oraz pooglądac wózki, łóżeczka itd i kompletnie nie wiem gdzie mam się udać Zupełnie nie przychodzi mi nic na myśl Trafiłam na jeden taki sklep w Plejadzie w Sosnowcu - spory wybór rzeczy dla dzieci ale ciuchów ciążowych mało i kiepskie... Polećcie coś..

No tak w plejadzie w sosonowcu jest sklep dziecięcy raczej ciuszków ciążowych tam nie znajdziesz jest sklep z odzieżą dla kobiet w ciąży w silesii ale jest tam raczej drogo na giełdzie w załężu można znaleźć co najmniej dwa boxy z ubraniami ciążowymi tylko trzeba szukać bo nie pamiętam numeru jak mi się coś jeszcze przypomni to dam znać a szukałaś na internecie sklepów ciążowych na śląsku??

Gość vi_
szczerze mówiąc najbardziej by mi odpowiadały takie w centrach handlowych bo są długo otwarte a ja ciągle pracuje... Trudno mi coś kupić ciążowego przez neta bo nawet nie wiem jak się jakie rzeczy układają na brzuszku i jak się w nich wygląda. No zero doświadczenia poprostu... Tak, na targach coś by się znalazło - także w będzinie, ale poprostu zalezy mi na komforcie przemierzenia, oglądania itd. a o to na targu trudno :(

Gość vi_
jestem w 18 tyg, rozm 38

Bo mam fajne dżinsy ciążowe, ale rozmiar 40, są długie, ale można z nich zrobić rybaczki.

Gość vi_
super, dzięki, jeansy juz mam. Szukam ogrodniczek i ew jakichś innych ciuchów, ale chce je najpierw przymierzyć...

Gość gość
Ja też jestem ze śląska dokładnie Knurów :D Autorko napisz na gg :D

Gość gość
Też jestem w ciąży i też powoli wyprawkę szykuje :) Będziemy miały o czym pogadać Oczywiście jeśli chcesz :D

Gość vi_
dzięki za tego baby maxa :) własnie o to mi chodziło :))

Gość vi_
Mania, niestety web gg coś mi szwankuje i po wpisaniu twojego nr nie wyszukuje niczego. Może ty spróbuj napisac do mnie 1417289

Gość Karmelita999
Ja polecam sklep internetowy Akpol Baby - często robię w nim zakupy, bo jest tam duży wybór produktów, których często nie mogłam znaelźć w innych sklepach. No i mają świetne promocje!