Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona dwudziestoszesci

Coś się dzieje z moim czołem, nie wiem co. Prosze o pomoc. Zdjecie.

Polecane posty

Mam cere tłusta i kiedy bylam nastolatka mialam trądzik drobny. Od paru lat nie mam z tym problemow. Ale.. Tydzien temu zaczely wyskakiwac mi grudki na czole. Bo pobycie nad morzem jest ich tyle, ze cale czolo mam w grudkach. Od czego to moze byc? Zmienilam niedawno podklad- myslicie ze to od niego? A moze to alergia na cos? Ponoc jestem alergiczka- nie wiem na co- Jutro mam wizyte u alergologa bo caly czas mam katar- ale nie wiem czy to raczej od alergii te grudki czy raczej od kosmetyku? Prosze doradzcie bo nie wiem co mam robic :((( Wygladam jak tredowata :(( http://www.voila.pl/296/a6pvr/?1

też miałam takie krostki na czole. mi pomógł brevoxyl, a lekarka mi dała hmmm takie mocny płyn że mi skórę wypaliło i byłam całą czerwony nazywał się na A..kneronin... a nie pamiętam.

w sumie to może być od podkładów, natychmiast go odstaw.

Gość Pseudonim dla mnie
Faktycznie troszke cie obsypalo. jutro lekarz Ci wszystko powie. Sprobuj nie stosowac tego podkladu jakis czas i zobaczysz czy jest jakas poprawa.

Gość to od słońca
słońce przesusza skórę a ta zaczyna nagle mocno wydzielać łój by zapobiec przesuszeniu w efekcie wysyp pryszczy przez jakiś czas przestań się malować, żadnych fluidów ani pudrów, nie stosuj kremów jedynie te lekkie w żelu dla cery mieszanej, używaj też łagodnych emulsji czy żeli do mycia nie używaj kosmetyków dla cery trądzikowej, one są zbyt agresywne i powodują chwilowe wysuszenie skóry a potem skóra wytwarza jeszcze więcej łoju dla mnie najlepsza seria to Nivea Young z minerałami morskimi, są wręcz genialne, nawilżają, matują a nie wysuszają ani nie przetłuszczają cery, tonik, żel do mycia twarzy oraz krem na dzień są genialne używaj toników bezalkoholowych, to powinno pomóc niektóre kremy z parafiną pogarszają cerę, na mnie tak działają, wystarczy że użyję kosmetyku z parafiną w składzie od razu pory pozatykane i tworzą sie syfki, unikam więc tego skadnika i uważnie czytam etykiety kosmetyków

Ten podklad to Be Yu. Ponoc bardzo dobry no i nie tani.. bo zaplacilam fos 50 zl

Gość jadakdn
moze alergia na slonce

Gość kaorlkmae
Masakra co to jest Wspolczuje ci bardzo

Gość Ona lubi Dodee
Idz do lekarza-dermatologa

Gość niunka blondi 25
ja tak mialam gdy dostalam 3 woreczki krwi gdy bylam po wypadku i stracilam duzo krwi a dodatkowo mialam anemie. tak mi sie wydaje ze od krwi albo od lekow ale zazywalam tylko ketonal

Gość bierz jak daje a potem powiedz
wyglada jak tzw. prosaki. albo moze potówki. ale to pewnie alergia... jak sie pojawilo wraz z nowym podkladem, to duze prawdopodobienstwo, ze to jest alergia