Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaa21327348945

podoba wam się taka uroda?

Polecane posty

czyli taka trochę wschodnia? bo ja mam taką za granica wszyscy mnie biorą za rosjankę mowią ,że na taką wyglądam itd.. bo mam długie blond włosy , lekko skośne oczy , mały nos... coś może w stylu ksiązkiewicz choć nie jesteśmy identyczne. mam duże powodzenie u płci przeciwnej ,ale zastanawiam się czy nie jestem przez tą egzotyczną urodę trochę dziwna?

egzotyczna bo słyszę ,że mam egotyczną urodę często i ,że właśnie rysy mam trochę wschodnie. wiem ,że części osób taka uroda się bardzo podoba ,ale niektórym pewnie średnio i wola taką bardziej europejską..jeszcze nie tak dawno nie znosiłam jak ktoś mnie brał za rosjankę ,ale próbuje to w sobie polubić

Gość jfgjggjhjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jestem do niej podobna :O tzn chodzi o kształt twarzy i piegi :O nosek no i usta :O oczy mam normalne nie takie skosne tylko niebieskie.

nawet mam taki sam kształt brwi :D:O

ja nie zbyt jestem do niej podobna bardziej do tej książkiewicz już

Gość mohehehe
nie podoba mi sie, naladniejsze sa ladnie opalone czarnowlose dziewczeta a nie jakies ruskie babki z zamarznietym nosem feee

ale masz naturalne blond włosy???? bo to rożnica, ja mam naturalny sredni blond ;p teraz jescze od slonka sie rozjasnialy nieco

Gość kriszo
TYLKO BRUNETKI:D BLONDYNKI SĄ BEE;)

nawet mój chłopak który często bywa na białorusi mi powiedział ,że tam by wszyscy myśleli ,że jestem białorusinką.. raz nawet w prali taka obca dziewczyna się mnie zapytała czy nie mam jakis wschodnich korzeni ( tzn nie chciała mnie obrazić ,ale tak się spytałą) . poza tym pani psycholog stwierdziła ,że mam wschodnie rysy , koleżanki , a za granicą to już wogóle . już się trochę z tym pogodziłam ,ale wiem ,że niektórym pewnie taka uroda się nie zbyt podoba

Gość mohehehe
ta babka ze zdjecia jest oblesna w chuj!!!! chinki sa najbrzydsze zolte mendy

a wlasnie ze nie ;) prawdziwe naturalne blondynki to juz teraz unikat.. kiedys biala rasa zniknie z powierzchni ziemi, zostana mieszance i czarne!! bo przeciez oni maja silnijsze geny ;(

a mi sie ona nawet podoba ;p moze dlatego ze sama tak wygladam :O no tylko ze mam normalne oczy ;p

Gość mohehehe
co ty pieprzysz zaraz ty znikniesz stad, naturalne blondynki nigdy nie przebija slicznych brunetek

a co do włosów to mam naturalnie taki ciemny blond ,ale sobie rozjaśniam ( na moich dość jasnych włosach ten blond wychodzi naturalnie wszyscy myślą ,że jest prawdziwy jak nie mam odrostów) ,a karnację mam w zimie jasną ,ale laten opalam się szybko. także nie wiem może mam jakieś geny w rodzinie o których nie wiem? szczególnie ,że mieszkam na wchodzie polski. kiedyś miałam z tego powodu straszne kompleksy. teraz już trochę to w sobie polubiłam , ale nadal mam pewne kompleksy

to rzecz gustu, kazdy lubi co innego, nie ma sie o co klucic.... ;O

ja tez z tamtych rejonów jestem ;))

Gość mohehehe
ale masz problem kurwa twoja matka puscila sie z jakims bialorusinem no i po sprawie

a no to widzisz może masz jakieś geny wschodnie? ta dziewczyna ze zdjęcia jest nie podobn do mnie bo mam mniej skośne oczy i trochę inne rysy.. takiej identycznie podobnej do mnie nie mogę wymienić, ale ta kasiążkiewicz dla porównania jest dośc podobna

Gość mohehehe
a ta typiara ze zdj to jakas mongolska morda brzydka rzygam jak patrze na nia

Gość kriszo
Gdzie się podziały prawdziwe kobiety?? chyba wymarły z dinozaurami:(

ta dziewczyna ze zdjecia to aktorka, grała w za szycby za wściekli

trochę to polubiłam od czasu kiedy zaczęłam mieć duże powodzenie u facetów bo wiadomo to co egzotyczne zwykle się podoba. ale nadal w pełni tego nie mogę w sobie polubić. czasem wolałabym być ładna ,ale bardziej taka typowa

Gość mohehehe
DEVON AOKI ??? ona niby jest modelka hahaAHAHA brzydka jak noc

Wschodnia uroda, to pyzata twarz, pyrkaty zadarty nosek i lekko skosne oczy. Aktorka z poniższego linku ma wschodnia urode i z tego co wiem to chyba też korzenie: http://images2.fanpop.com/images/photos/7200000/Sofia-Vassilieva-sofia-vassilieva-7287376-300-450.jpg http://cdn.buzznet.com/media/jjr//2009/09/sofia-tv/sofia-vassilieva-teen-vogue-03.jpg wyglądasz jak ona??

jak ona nie bo oczy mamy podobne ,ale nos mam nie taki szeroki i inne usta . bardziej podobna do mnie jest książkiewicz