Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa pantera-20

kto płaci w związku?

Polecane posty

Gość a ja jestem kobietą i...
Ja nie pisałam, że jesteś utrzymanką, tylko, że jesteś od niego zależna - dlatego, że opisałaś jak źle się poczułaś (Ty nie ja) kiedy zabrakło Ci pieniędzy na basenie itd...

Gość różowa-pantera20
cream a to że kobieta facetowi gotuje, piecze, sprząta, myje samochód itp nie wystarczy? Musi płacić kasą?

Gość różowa-pantera20
ja jestem kobietą i... no wtedy się źle poczułam- ze swojej głupoty no ale cóż człowiek się uczy na błędach:)

Gość różowa-pantera20
cream robię i to z wielką przyjemnością:)

" powinna byc proporcja 3:1 czeli facet zaprasza kobiete 3 razy kobieta facetsa raz i tyle " ale bez przesady z dokładnością, nikt nie musi otwierać dokumentu w excelu. Przciętnie rozwinięta emocjonalnie osoba zorientuje się kiedy jest wykorzystywana i traktowana jak bankomat.

Gość różowa-pantera20
cream odpowiedź na moje pytanie

Tak na marginesie dyskusji..rozumiem gotowanie i takie różne..ale dziewczyna myjąca samochód chłopakowi regularnie...trochę mnie jednak dziwi. Rozumiem, że sprzątałaś kiedy z nim mieszkałaś, a nie przyjeżdżałaś , żeby posprzątać?

Gość Miła Pani Julia
Taka prawda- facet, któremu zależy i kocha ZAWSZE płaci za swoją kobietę. Mam męża, brata i wielu kolegów i wiem : ) Mój jescze wtedy chłopak brał wszystkie nadgodziny, by móc mnie zaprosić na wakacje : ) Te co mówią, że czułyby się jak utrzymanki to zwykłe grube brzydule, no smutne to ale i prawdziwe. Nie wyobrażam sobie iść z mężem czy tam chłopakiem/ narzeczonym do kina i żebym kupiła sobie bilet.

" kobieta tez powinna gdzes zapraszac swojego faceta " Oczywiście (poza sytuacjami wyjątkowymi)

Gość różowa-pantera20
nie mieszkamy razem- a sprzątałam w samochodzie kiedy go myłam:) ostatnio powiedział że sam sobie umyje, ale ja lubię to robić:)

Gość Miła Pani Julia
Dziewczyna może chłopakowi wzamian coś upichcić : )

" Te co mówią, że czułyby się jak utrzymanki to zwykłe grube brzydule, no smutne to ale i prawdziwe" No i widzisz, cream- jak kobiety mogą zaprosić gdzieś mężczyznę? Żeby potem słuchać, że są brzydkie i grube?;)

Gość anula 1985
dla mnie to jest dziwne żeby dziewczyna zapraszała gdzieś chłopaka i płaciła- mój brat płaci za swoją dziewczynę, kupuje jej wszytsko, koledzy swoim dzieczynom też. dla mnie to jest choraz sytuacja jakbym miała za siebie płacić

Gość zgadzam się /
Miła Pani Julia Taka prawda- facet, któremu zależy i kocha ZAWSZE płaci za swoją kobietę. Mam męża, brata i wielu kolegów i wiem : ) Mój jescze wtedy chłopak brał wszystkie nadgodziny, by móc mnie zaprosić na wakacje : ) Te co mówią, że czułyby się jak utrzymanki to zwykłe grube brzydule, no smutne to ale i prawdziwe. Nie wyobrażam sobie iść z mężem czy tam chłopakiem/ narzeczonym do kina i żebym kupiła sobie bilet." Prawda jest taka że mężczyźni o wiele chętniej kupują i płacą za atrakcyjne, piękne kobiety.

Prawda jest taka że mężczyźni o wiele chętniej kupują i płacą za atrakcyjne, piękne kobiety. nie o wiele chetniej tylko wylacznie :-)

Gość zal mi kobiet
nie wazne co zjesz i kto to przygotowal, wazne z kim jesz :) jak ci zalezy na kobiecie to wiadomo ze bedziesz czul potrzebe zeby za nia zaplacic. w koncu wiesz ze twoja ukochana ma w zyciu ciezej niz ty. przez kilka dni w miesiacu miesiaczkuje. Codziennie musi ladnie wygladac bo poddawana jest ocenie innych kobiet. walczy ze swoimi kompleksami. w sklepie ma trudnosci z pchaniem ciezkiego metalowego wozka, nie wspomne juz o zakupach, ktore musi przetransportowac do domu. szybko sie meczy. nie zmontuje i nie poustawia sobie sama mebli, nie wymaluje pokoju. trzeba kobiety doceniac :) co sie z wami dzieje, panowie...

Hm, ciekawe, ze na Kafeterii jak tylko jakas kobiete stac na to, zeby zaplacic za siebie i ma chec czasem sprawic przyjemnosc swojemu facetowi, uwazacie za gruba brzydule :P Ale prosze bardzo, jesli Wam to pomoze przetrawic wlasne kompleksy:P

Gość także się zgadzam
wyłącznie za piękne i interesujące:)

Gość Miła Pani Julia
to znajdź tak "urodziwą" dziewczynę jak i ty i sobie żyjcie długo i szczęśliwie : ) pewne rzeczy się wynosi z domu : )

" nie zmontuje i nie poustawia sobie sama mebli, nie wymaluje pokoju. hmmm..to kto to robi? Krasnoludki? A może mężczyźni? I czy w związku z tym mają ciężkie zycie?

Gość także się zgadzam
kobiety mają ciężej w życiu, zarabiają mniej, nie są zatrudnione bo mogą zajść w ciąże a na co komu taki pracownik? dbają o dom, wychowują dzieci za co im nikt nie płaci i nawet nie powie głupie proste- dziękuję kochanie

Gość Miła Pani Julia
:D bawią mnie takie wątki : ) Zdrowie gentelmanów i kobiet umiejących to docenić! Ciao!

w koncu wiesz ze twoja ukochana ma w zyciu ciezej niz ty. przez kilka dni w miesiacu miesiaczkuje. Codziennie musi ladnie wygladac bo poddawana jest ocenie innych kobiet. walczy ze swoimi kompleksami. w sklepie ma trudnosci z pchaniem ciezkiego metalowego wozka, nie wspomne juz o zakupach, ktore musi przetransportowac do domu. szybko sie meczy. nie zmontuje i nie poustawia sobie sama mebli, nie wymaluje pokoju. HAHAHAHAHAHAH :P Miesiaczkuje, zazywam tabletki i zyje :) inni maja gorzej - niezaleznie od plci. I tez zyja Ladnie wygladac nie musze, nie ma tego w konstytucji :P Nie mam kompleksow, nie mam problemow z pchaniem wozka, nie waze 100kg i mam kondycje, wiec szybko sie nie mecze. Meble owszem, zmontuje i poustawiam sama (a przynajmniej te z IKEI), a sciany owszem, malowalam :P

zal mi kobiet..ale ty jestes głoupi lub głupia :D ide jutro tu sie pojawie bo naprawde fajny topik 🖐️

Gość ty 30 tka i regres to zal.pl
topik o sknerach wymiatal :P, daje sobie leb uciac, ze pasztaciara z ciebie :D