Gość firanellina Napisano Sierpień 2, 2010 Hej! macie jakies sposoby na uspokojenie i wyciszenie? Ja cierpię na nerwicę. Wybucham i cały czas jestem podminowana. Teraz, jak jestem w ciąży nie biorę żadnych leków. Czasami piję melisę. Może znacie jakieś sposoby na wyciszenie? Może macie jakieś sprawdzone czynności ? Pilnie potrzebuję takiej rady... Mam kolosalnmie wysokie ciśnienie, którego nie zbijają nawet leki w dawce po dwie tabletki trzy razy dziennie. Mój organizm tak reaguje na stres :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulamazur Napisano Grudzień 3, 2018 Polecam Nervomix u nas zawsze jest pod ręką w sytuacjach kryzysowych. Bardzo szybko działa, i na długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2018 medytacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość makapaca Napisano Grudzień 30, 2019 Mi fajnie pomaga melisa, kupiłem ostatnio doz.pl/apteka/p128243-ZIELNIK_DOZ_Melisa_tabletki_powlekane_30_szt. i jestem jakos spokojniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kukumun Napisano Grudzień 30, 2019 A u mnie medytacja nic nie daje, ale za to melisa się sprawdziła. doz.pl/apteka/p128243-ZIELNIK_DOZ_Melisa_tabletki_powlekane_30_szt. ta jest bardzo dobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Uni Napisano Grudzień 30, 2019 U mnie to samo zresztą nie wszystie leki moge brac a ziółka z zilenika Doz są super i duzy wybóór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Grudzień 30, 2019 ja biore qwetiapin.super lek dawki sa rozne od 25 mg do 300 mg.ja biore 250mg.bardzo dobrze sie po nim czuje.dlugo juz biore i dziala swietnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nemifisil Napisano Luty 2, 2020 U mnie bardzo fajnie na uspokojenie sprawdza się to doz.pl/apteka/p125778-Doppelherz_aktiv_Na_uspokojenie_Forte_kapsulki_20_szt. , po chwili jest od razu inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konfederacja. W.i N. Napisano Luty 2, 2020 Hej! macie jakies sposoby na uspokojenie i wyciszenie? Ja cierpię na nerwicę. Wybucham i cały czas jestem podminowana. Teraz, jak jestem w ciąży nie biorę żadnych leków. Czasami piję melisę. Może znacie jakieś sposoby na wyciszenie? Może macie jakieś sprawdzone czynności ? Pilnie potrzebuję takiej rady... Mam kolosalnmie wysokie ciśnienie, którego nie zbijają nawet leki w dawce po dwie tabletki trzy razy dziennie. Mój organizm tak reaguje na stres Wyrzuć leki i myśl tylko o tym, to cię uspokoi. Matko Boża Laski pełna Pan z Tobą, Błogosławionaś Ty między niewiastami i błogosławiony owoc żywota Twojego Jezus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Luty 1, 2021 Dnia 2.08.2010 o 12:48, Gość firanellina napisał: Hej! macie jakies sposoby na uspokojenie i wyciszenie? Ja cierpię na nerwicę. [...] Terapia i leki, głównie. Dieta ukierunkowana na wsparcie układu nerwowego, zioła i kuracja witaminą B. Nerwica, to podświadomość, więc zmiana schematów myślenia i praca nad postawą też zrobi swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telimena345 1 Napisano Marzec 1, 2021 Sprawdza się Neurexan mimo tego, że ma naturalny skład co dla niektórych jest równoznaczne z tym, że nie działa. Działa, nie uzależnia i nie otumania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxii 67 Napisano Marzec 1, 2021 długie spacery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach