Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IZunia01010

Co to może być???

Polecane posty

Gość IZunia01010

Witam. Mam 21 lat i takie zapytanie. Do ok. marca tego roku moja cera, plecy i szyja były w wspaniałej formie. Zero pryszczy, krostek i zaskórników. Od marca coś zaczęło się dziać i tak się dzieje do tej pory. Użyłam już chyba wszystkich kosmetyków, herbatek, mnóstwo wody, zioła, mydła, maści itd, długo by wymieniał. Pełno krostek pod skórą, jakieś gule też się pojawiają, okropnie bolą i tak siedzą pod skórą nawet więcej niż miesiąc. Jeden pryszcz zniknie to trzy następne wyskakują.Piersi i plecy też zasypane. Już wstydzę się nawet do ludzi wyjść. Staram się zdrowo odżywiać i też nic. Słyszałam o tej burzy hormonów tylko w tym problem że podobno najlepsze są na to plastry albo proszki anty a ja nie chcę się faszerować żadnymi prochami. Proszę o pomoc bo ja już nie mam pojęcia co mam robić a depresja tylko mi się pogłębia...

a byłaś z tym u jakiegoś lekarza ?....może warto by było przejść się do dermatologa żeby zdiagnozował co Ci tak na prawdę jest ?....samoleczeniem możesz za dużo nie zdziałać ...a jak lekarz zaleci kurację hormonalną to będziesz musiała się zastosować albo męczyć się sama dalej

Gość IZunia01010
cały czas jem zdrowo i nie widzę żadnych efektów:(