Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za ile pierścionek

za ile pierśconek zaręczynowy?

Polecane posty

Gość za ile pierścionek

ma zamiar wydać do 1000 bo nie widzę sensu w kupowaniu droższych

Gość ciocia krysia
jak za 1000 kupisz ladny porzadny z brylantem to ok

nie ważne za ile, WAŻNE, żeby trafił w twój gust. Jeżeli nie nosisz złotej biżuterii i on o tym wiedział - a mimo to kupiłby pierścionek za 5 000zł - to byłoby nie fajne. Gdyby wydał 500zł na pierścionek, który wie, że ci się spodoba - to przecież właśnie o to chodzi, żebyś z przyjemnością nosiła go na palcu

Gość ciocia krysia
ja powiem tyle jak ide kupic mezowi no koszulke to nie kupuje mu byle jakiej poliestrowej tylko zeby byla a szukam porzadnej bawalenianej a tak samo pierscionek zareczynowy nie kupujemy byle czego byleby bylo nie rzucamy sie na cyrkonie tylko kupujemy brylanty jesli kogos stac to chyba kazdemy byloby wstyd przyniesc byle co byle jakie gowno

Gość noz kurcze nie wiem
lup cos porzadnego anie jakis badziew.za 1000 nic ladnego nie kupsiz ..taki peirscionek to na cale zycie ma byc,a nie az zczernieje bo 5 latach.

Gość nie rozumiem kobiet
pierścionek to symbol też nie jestem zwolennikiem drogich, a tłumaczenie że jak kocha to powinien kupić droższy to można między bajki włożyć, za 1000 możesz kupić, nie ma co się wypruwać z kasy

Gość ciocia krysia
zreszta nawet nie o wstyd chodzi jelsi kogos kochamy a stac nas na o chcemy zeby ta osoba miala wszystko co najlepsze nie tabliczke czekoladopodobnego wyrobu a prawdziwa czekolade nie buty ze skory ekologicznej a z prawdziwej skroy i nie pierscinek ze sztuczna cyrkonia majaca zastapic brylant tylko prawdziwy brylant ale powtarzam jak kogos stac za 1000 zl da sie juz kupic cos porzadnego

Gość nie rozumiem kobiet
to jak ktoś zarabia 10 tysi na miesiąć to powinien kupić za tyle pierścionek bo go stać? bo pokaże jak kocha swoją kobietę tak?

Gość onaonaNarzeczona
ja dostalam swoj za 550 zl. Ale jak to juz ktos napisal, pierscionek zareczynowy to symbol milosci i gotowosci poslubienia drugiej osoby. Jesli chodzi o mnie, moglam rownie dobrze dostac pierscionek znacznie tanszy, to nie wazne! Ale wazne jest to, ze luby mnie kocha i chcemy stworzyc wlasna rodzine i razem isc pod wiatr ;)

Gość ciocia krysia
nie rozumiem kobiet nie rozumiesz kobiet bo nie umiesz czytac ze zrozumieniem

Gość cksummer
hm... ja jestem kobieta , ale nie chcialabym jakiegos wielkiego pierscienia z brylantem... ja np gustuje w malutkich skromnych pierscionkach... po co masz wydawac kupe kasy na piersionek zareczynowy ? czy w dzisiejszych czasach milosc mierzy sie wartoscia pierscionka ??? bez sensu to troche... ja na miejscu faceta nie dalabym wiecej niz 1000 napewno , a jak dziewczyna by marudzila..to przepraszam.. na czym jej bardziej zalezy ? na pierscionku c<zy na byciu ze mna ???

Gość bo prawda taka swinta
a dostalam piercionek, nie znam sie na tym ile mogl kosztowac. facet gadał ze pierscionek jest drogi.... dopieor po czasie, jak sie juz rozstalismy przypadkowo zobaczylam u jubilera IDENTYCZNY za 3 stówy!!!!! noz ludzie kochani!!! na 3 stowy mnie wycenil - a pieprzlam mu tym pierscionkiem

Gość mhgfdsdfghjk
moj pierscionek kosztowal 390 zl i jest sliczny. uwazam ze to i tak sporo. a wydawanie kasy na pierscionek to przesada. licza sie checi a nie cena pierscionka.

Gość cksummer
bo prawda .. ty to powinnas dostac ta dolna czesc zakretki od wodki ( nie wiem jak sie to nazywa ) , albo pierscionek z odpustu bo idiotka z ciebie niesamowita btw c...po twojej wypowiedzi widac nawet tych 300 zl warta nie jestes

Gość ciocia krysia
licza sie checi ale wy kobiety jestescie zalosne a jakby wam facet przyniosl na prezent podarta i ocickowana bluzkez lumpeksu chociaz stac go na cos przadneog to co tez powiedzialybyscie licza sie checi?? szanujcie sie kobiety i wymagajcie szacunku od faceta Cena nie gra roli ale jakosc i to czy facet wybral pierwszy z brzegu czy rozeznal sie w produktach w tym z czego sa zrobione czy sa trwale czy porzadne czy spodobaja sie kobiecie naprawde nie wyobrazam sobie kupic facetowi byle co bo szkoda mi kasy na drozsze chociaz ja mam albo ne chce szukac mi sie czegos sensownego czulabym wtedy ze mam go w nosie i go nie szanuje

Gość Przyszly tata
ja swojej dziewczynie kupiłem za 1300zł z białego zlota z brylantem, kiedy go dostala skakala ze szczescia

Gość ciocia krysia
Ohydna jędza wiemy bo dzisiaj decyzja o slubie zareczynach nie jest prawem tylko faceta ale jest wspolna decyzja wspolnie doszlismy do wniosku ze chcey sie zareczyc i wziasc slub i luby chcial wiedziec co mi sie podoba Szukal czegos podobnego przysylal mi zdjecia ale nigdzie nie znlazl wiec kupil podany przezemnie pierwowzor stad wiem ile zreszta gdyby nie kupi pierwowzoru wiedzialabym mniej wiecje ile bo wiedzialam jak plasuja sie ceny z jakimi brylantami i jakiej wielkosci

Gość cksummer
ciocia krysia bo dla ciebie liczy sie tylko kasa ot co

Gość ciocia krysia
cksummer dla rodziny rzucilam wielka korporacje prawnicza i pracuje w normalnej kancelarii zeby miec czas dla meza a w przyszlosic dla dziecka tazke pudlo zle podsumowanie

Gość cksummer
w internecie mozesz byc nawet krolowa anglii , skoro dla ciebie problemem jest pierscionek zareczynowy za niewielka cene , to JESTEM PEWNA ze to co teraz napisalas jest wielka bzdura

Gość ciocia krysia
cksummer oczywiscie zarobkow porownywac nie bede zreszta jak widze ty tez nie czytasz ze zrozumieniem a ja wyraznie napisalam co mysle i nijak nie wynika z tego takie podsumowanie Jak mam ochote to sama moge sobie kupic pierscionekz brylantem Tu chodzi o szacunek faceta do kobiety i jego podejscie ale widze czytasz czytasz co pisze i nic z tego nie wynika

Gość ciocia krysia
cksummer wierzyc mi nie muisz twoja sprawa dl ciebie moge i nawet zbierac smieci pozdrawiam

Gość ojojoj5287
Jeżeliz arabiasz 2000zł to nie wymagaj od siebie zbyt dużo. Wystarczy taki za 500zł (sa bardzo łądne), natomiast jeżeli zarabiasz tak około 5000zł to dziwne byłoby gdybyś wydał na pierscionek 500zł- wtedy kup coś w granicach 2000zł.