Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexa65646

problemy z niedowaga..jak przytyc łatwo

Polecane posty

Gość alexa65646

Witam. mam duze problemy z odzywianiem.. jestem bardo szczupła na 1,73cm wz waga 42kg. podejzewana jest u mnie anoreksja... mam zaburzenia juz miesiaczkowania wogole nie mam miesiaczki. zle sie czuje staram sie jesc ale wogole nie przybieram.. nie cierpie miesa. choc wiem ze to glowny weglowodan. jestem strasznie nerwowa.. jem jak ktos mi zwroci uwage albo juz tak zglodnieje ze jem az prawie pekne:) byłam u lekarza ale na badania musze czekac az do wrzesnia bo urlopy neurolog endrykronolog itp. tam gdzi emnie najpierw skierował lekarz. a do tej pory ciagle spadam z wagi. chce przytyc bardzo ale mi ciezko. znacie sposob??

Tak, ja znam. Przed momentem wlasnie odpowiadalam dziewczynie.. ze Diane35 powoduje, ze cera robi sie piekniejsza i cialo szybko grubnie. Masz ochote co chwile jesc..az wkoncu tyjesz Innego sposobu chyba nie ma. Nie mozesz tez sie przed tym bronic. Poprostu jedz co chwile, a nie wtedy kiedy ktos ci zwroci uwage:O Ja mam 170 i waze 50 kilo. Tez bylam bardzo szczupla kiedys..ale to sie zmienilo. Jestem juz drobna:D Co o wiele ladniej wyglada. Trzymaj sie!

Gość kiedyś tu pisałam111111111
a ja się nie zgodzę z wypowiedzią powyżej . ja też jestem bardzo szczupła i tabletki anty najróżniejsze nie sprawiły że przytyłam. tutaj akurat reguły nie ma.

Gość z teog co ja wiem to
znam takie 3 dziewczyny co maja identyczna sytuacje do twojeej izadne nie przytyla, wydaje mi sie dlatego,ze latwo jest pwoeidziec ze chce przytyc ale jak [rzychdozi do zrobienia z tym czegos to jakos zadna sie nie kwapi a bo to nie ma czasu ,bo to kasy nie ma na jedzenie bo to bo tamto ..................... jedz jakies gufna w stylu paczki ,pizze itd.

Gość edfhsduihgsdih
pij piwo i wogole. a najlepiej to wez sobie kup worek jarania i zapal potem sie wlacza ponoć gastro i jesz ile widzisz :D

Gość ja mam niedowagę od zawsze
Kiedyś ważyłam 48 kg przy 1,78 m, mimo że jadłam normalnie :o Potem poszłam na studia, minęło kilka lat, jem bardzo dużo, lubię jeść i jem właściwie wszystko, a ważę 55 kg przy tym samym wzroście. Od wielu lat biorę pigułki anty i nie zauważyłam, żebym jakoś strasznie przytyła. Musisz po prostu polubić jedzenie, ja bardzo dużo gotuję, lubię wyszukiwać nowe przepisy, oglądam programy kulinarne, po nich zawsze chce mi się jeść. Ale jak widzisz rezultat jest marny - 7 kg przez 10 lat... Aha, tyle że ja nigdy nie miałam problemów z miesiączką ani innymi sprawami... Wręcz przeciwnie, wszystkie wyniki miałam zawsze w normie, żadnych anemii, niedożywienia, nawet jak przez kilka lat nie jadłammięsa, ale nadrabiałam innymi źródłami białka.

Gość ja mam niedowagę od zawsze
Pracuj nad tym, żeby posiłki były ładnie podane, składały się z tego co lubisz, ale żeby miały jakąś wartość.

Gość szczuplutka...
dokladnie tabletki anty nie powoduja tycia... biore je i nic. przy wzroscie 173 cm waze 58 kg. tyle samo wazylam w tamte wakacje.. a jem sporo naprawde i nic:( gdzies w necie czytalam ze jak chce sie przytyc to trzeba jesc na sniadanie ser, na obiad ryby a na kolacje jajka. nie probowalam bo nie lubie sera ale mozliwe ze mozna przy tym przytyc. sproboj moze uda ci sie przytyc. ja ciagle narzekam ze jestem chuda ale widze ze sa ludzie ktorzy sa jeszcze chudsi:( ale mam nadzieje ze uda ci sie przytyc

Gość gość
Osobiście polecam koktaile Herbalife. Bardzo sceptycznie do tego podchodziłam. Zawsze byłam przeciwniczka tabletek i innych takich produktów. Od zawsze miałam problem z niedowagą. Byłam chuda i znerwicowana. W nowej pracy która dostarczała stres nie potrafiłam sie na niczym skupić. Moja waga spadała z każdym tygodniem. Ciągle płakałam.Ktos polecił mi Herbalife. Piję raz dziennie - rano. Traktuję to jak dodatkowy posiłek. Jest zdrowy i zawiera witaminy i minerały. Czuje sie spokojniejsza i juz widze że spodnie które na mnie " wisiały" zaczynają się wypełniać. Chętnie pomogę dotrzeć do tego produktu jeżeli ktos jest zainteresowany. Mnie poratowano więc chętnie pomogę innym. POZDRAWIAM - ZADOWOLONA -

Gość gość
edfhsduihgsdih ma rację, po zjaraniu paru lufek tak sie chce jesc jak cholera. kup se torbę jarania dobrze kolega mówi polać mu, piątka ziomek ;-)

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.

Gość gość
Polecam suplement largomass, dzięki któremu w szybkim czasie można zwiększyć masę mięśniową.