waneska 0 Napisano Sierpień 2, 2010 Kochane proszę Was o pomoc,mianowicie 2 tyg. temu miałam okres. A wczoraj miałam dziewnie zabrudzoną bielizne tak jak nieraz się pojawia na początku okresu.Miałam taką brązową wydzieline.Do lekarza ide dopiero w przyszłym tyg.i się stresuje:( Miała ktoraś tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleńka 0000 0 Napisano Sierpień 2, 2010 a przypadkiem nie jestes w ciazy?? wyglada to na plamienie no chyba ze nie uprawiasz seksu to przyczyna moze byc cos innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waneska 0 Napisano Sierpień 2, 2010 miałam to tylko wczoraj dzisiaj nic nie mam, a staramy się o dzidzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gryczka Napisano Sierpień 2, 2010 Może być plamienie implantacyjne, choć trochę wcześnie... Ale kto wie?:-) Nie stresuj się na zapas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waneska 0 Napisano Sierpień 2, 2010 miała tak któraś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belnea 0 Napisano Sierpień 2, 2010 Może to byc oznaka owulacji. Miałam tak raz w zyciu . Przestraszyła sie i zadzwoniłam do ginekologa powiedział mi że to moze byc owulacja i miał racje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waneska 0 Napisano Sierpień 2, 2010 i dzisiaj mam to nadal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waneska 0 Napisano Sierpień 2, 2010 podnosze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ;;;;;;;;; Napisano Sierpień 7, 2010 ciaza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhyt6t Napisano Sierpień 7, 2010 ja tak miałam takie brązowe plamienia i jestem w ciąży... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach