Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fionabezOgona

czy ja naprawde tak duzo jem???

Polecane posty

Gość fionabezOgona

kazdy mi to mowi ;//! na sniadanie 5 kromek +dodtaki cos slodkiego [pączek] obiad zupa kanapki ok 5 kawalek gotowanej kielbasy np +chleb przekąski w ciągu dnia: zapiekanka jablka chipsy kanapki kolacja kanapki jajecznica lub ogorki+smietana smazona kielbasa. [w zaleznosci od dnia] czy ja naprawde nie mieszcze się w normie??

Gość hey hey jest tu kto?
ło matko :D

Gość ciocia krysia
tragedia jakas :(:( jakbym tyle jadla wazylabm ze 100 kg

Gość fionabezOgona
waze 57 kilo ...kazdy mowi ze duzo ;/

Gość fionabezOgona
up

Faktycznie jesz dużo.Ale waga w stosunku do tego ile jesz jest mała.Jeśli dobrze czujesz się w swojej skórze,nie przejmuj się.Znam też taką jedną co ciągle je a jest chuda i zdrowa.

Gość fionabezOgona
moj wzrost to ok 174 cm ... niby ok ale jak slysze 'ile ty zresz'to cos mi sie robi

Gość sad butt true..
ja tez duzo jem ;) a waze 53 przy 168 cm ;P rano na sniadanie cherbatka plus kanapki czasem 3 podwujne te najwieksze z szynka serkiem ogorkiem pomidorewm... w cigu dnia przekaski kanapki, jakies owoce jogurty, ciastka... obiad zupa. caly talerz ziemnkaów nieraz zjem 5 takich duzych ;p kotlet kapusta, salatka potem znowu cos przekasze kolacja kanapki z pol chleba na NOC zawsze jem najwiecej ;p

ja jestem chuda, ale jem 1/3 z tego co ty, gdybym jadła połowę z tego co ty to może wreszcie wyglądałabym jak człowiek. Ale nistety nie potrafie się zmusić. A tobie tylko pozazdrościć

Gość nie jesz
wiecej ode mnie

Gość noz kurcze nie wiem
pewnie ci zazdroszcza,bo gdyby oni tyle jedli to wazyliby z 90 kg conajmniej a ty i tak jestes sczupla. nie ejsz malo a le zna osoby ktore ejdza o wiele wiecej, mysle,ze jesz tyle ile p[rzecietny polak.

Gość .sałatka.
ja też tak chce! :) a tu nie ma:( wszystko w biodra i boczki:( juz ciicho, bo się głodna robię :P

Gość fionabezOgona
dzis juz zjadlam 7 kanapek,drozdzowke i frytki ;//

Gość lesny dzban
jak dla mnie to jesz całkiem normalne ilości ;p ale to moja subiektywna ocena ;) też ciągle słyszę, że się niesamowicie objadam, ale w ogóle się tymi uwagami nie przejmuję :D

Gość fionabezOgona
ale jakos kazdemu to przeszkadza bo oni to niby jak wrobelki jedzą ... jemy pizze ja dwa kawalki zjem i kazdyyy takkkie oczyyy [pizza z znajomymi]

tylko pozazdrościć że tyle jesz i nie tyjesz, ja jem 1/5 tego co Ty i cały czas muszę uważać na wagę, a teraz sie wogóle odchudzam

Gość lesny dzban
jak dwa kawałki to sie na prawdę nie przejmuj, pomyśl że ja zawsze zjadam połowę a jest to pizza ponad 50 cm średnicy ;)

Gość hahahahaa
no taka prawda a na co liczyłaś ze bedziemy mowic ze malo? ty chyba sie nie widzisz w lustrze nie? masakra ja tyle przez 2 dni nie jem co ty w ciagu 1;)

Gość fionabezOgona
nie wiem ale robią dziwne miny .. coz ..postaram się ograniczyć od dziś;pp

Gość a ile masz lat?
Jak jesteś nastolatką to jedz i nie żałuj sobie, ale pamiętaj, że im bliżej 30-tki tym bardziej będzie to po tobie widać. Nie mówiąc już o późniejszym wieku :)

Gość lesny dzban
czemu sie przejmujesz ich dziwnymi minami? nie wpadłaś na to, że zazdroszczą ci bo wiedzą, że gdyby oni tyle jedli to by się w drzwi nie zmieścili? ciesz się swoją dobrą przemianą materii i jedz ile chcesz :P a innym nic do tego ;)

Gość fionabezOgona
bo oni w towarzystwie to aby''nie dziekuje'' ''nie jestem glodna/ny'' itd a ja nie potrafie odmowic ..;/ i glupio tak ja wcinam a oni nie bo linia itd