Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nunino

babski problem

Polecane posty

Gość nunino

dziewczyny czy Wy tez przed miesiaczka i w pierwszy dzien wpiertalacie wszsytko co Wam wpadnie w rece??? czy tylko ja mam odchyly? jako typowa kobieta cale zycie jestem na mniej lub bardziej skomplikowanej diecie i o ile w "normalne "dni sie jej trzymam i nie mam z tym jakiegos problemu to przez jakies 3-4 dni wariuje....tak ze dwa dni przed okresem zjadam to co jadalne widze... dzisiaj np pierwszy dzien miesciazki i zjadlam chleb ze smalcem plus ogorek kisz... dwa kabanosy racucha z jablkami dwa michaszki rogalika z nutella normalnie za caly dzien zjadam polowe!!!!!

Gość cksummer
ja przed i w trakcie miesiaczki wogole nie mam ochoty na jedzenie , ale moja siostra ma ten sam problem co ty

Gość nunino
czyli nie jestem jakims odosobnionym przypadkiem bo juz myslalam,ze tak;) i czasami az mi nie dobrze tak namieszam ...dobrze ,ze to tylko dwa trzy dni:D wtedy tez nawet na wage nie staje coby sie nie zalamac :D

Gość nie jesz
tak:) ja wlasnie spenetrowalam lodowke i az mi niedobrze leeee

Gość gjfjfdjgd
Ja wpierdalam wszystko co słodkie :O Inne jedzenie może nie istnieć.

Gość wiadro gwoździ
ja się obżeram w trakcie owulacji, potrafię pochłonąć słoik czekolady do smarowania kanapek za jednym posiedzeniem :D