Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medeah24

kobiety żołnierzy.są tu takie??????

Polecane posty

Gość medeah24

czy są na forum zony badz dziewczyny zołnierza zawodowego???podzielcie sie tym czy z takim facetem jest inaczej tzn czy trudniejsze jest zycie z zołnierzem.ze wzgl na charakter,prace itp.

jest inaczej, to zamknięte środowisko, kocham męża, to dobry człowiek, ale daje się odczuć,że jest wojskowym.Jak mam kontakt zawodowy z wojskowmi to od razu to wyczuwam, mądrują się choć nie mają pojęcia, są aroganccy, ograniczeni.To,że noszą mundur nie jest w żadnym razie kryterium wyboru partnera.

Gość za mundurem panny :)
ja jestem żoną żołnierza :) jesteśmy razem 10 lat, a małżeństwem od 6 lat... nie jest tak źle, to taki sam facet jak każdy inny. Mój akurat jest urodzonym Rambo i do tego musiałam przywyknąć, ale jest kochany... Biega po lesie, ma fioła na punkcie broni, mógłby spędzić życie w szałasie... itp. ale na szczęście umie to wszystko połączyć z życiem rodzinnym, no i ja też :)

Gość medeah24
na poczatku tego nie zauwazylam ale czuc ze robi sie czasem zarozumialy.nie jest juz taki czuły jak kiedys,szybko sie denerwuje ale wiem ze mnie kocha i tylko to sie liczy