Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donek

odgrywanie się na osobie którą sie kocha.. a zaufanie?

Polecane posty

Gość Donek

mój chłopak odgrywa sie na mnie sama nie wiem za co. od 5 dni imprezuje, tu koncert, tu impreza u kolegi, wypad nad morze, wypad z kolegami do wielkiego miasta.. i robi to specjalnie mi na złość!!;( ja nie wiem co mam robić. jak mu zaufac? jak nie wiem co on tam robi i z kim, co sie z nim dzieje. po prostu mam zaufac?

Gość MisiaaaXxx
A może po prostu zaczął dusić się w tym związku? Potrzebował więcej swobody i kontaktów z przyjaciółmi? A może jego uczucie względem Ciebie wygasło i właśnie takim zachowaniem próbuje Ci to okazać? Nie znam osobiście Twojego chłopaka, dlatego nie potrafię konkretnie sprecyzować co tak naprawdę chciał Ci okazać poprzez takie zachowanie. Jak już zauważyłam, nie potrafisz mu zaufać, ponieważ tak naprawdę nic o nim nie wiesz. W waszym związku brakuje szczerości. Powiedz mu o swoich obawach i oczekiwaniach względem waszej znajomości. Jeżeli czujesz się zraniona, oszukana również mu o tym powiedz! Nie bój się okazywać emocji! Powiedz, że go kochasz i dlatego, chcesz wiedzieć co, gdzie i z kim robi. Nie kontroluj go jednak na każdym kroku ;) Życzę udanej rozmowy i wyjaśnienia problemu :)