Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest do cholery ?:/

skąd taki zwrot w jego zachowaniu?

Polecane posty

Do tej pory nie mówił że mnie kocha w ogóle, a w ciągu ostatnich 2 dni usłyszałam to trzy razy. Jestesmy 1,5 roku razem, ja 22 on 23. Nie powiem że sie nie cieszę, ale to tak nagle się stało. Dodam że teraz on jest za granica na stażu, miesiac sie nie widzielismy a w tym tyg. do niego jadę.

może właśnie przez to że facet wyjechał zdał sobie sprawę co tak na prawdę do Ciebie czuje i postanowił Ci to wyznać ...czasem rozstania i długie niewidzenie powodują że człowiek ma czas na przemyślenia o swoim związku

być może, ale bardzo mnie to zdziwiło bo zawsze to ja byłam ta bardziej wylewna i zaangażowana

Może po prostu zdał sobie sprawę, że ma skarb u swojego boku, a wiadomo że gdy druga połówka wyjedzie, ta pierwsza jest podatna na zalecanie się innych facetów. Już wiele związków urodziło się gdy ktoś jeden wyjeżdżał. Gdy wracał już nie miał do czego. Myślę że nie chcę Cie stracić, dlatego przypomina Ci że jak bardzo jesteś dla niego ważna.

myślę że raczej nie przyszłoby mu do głowy że może mnie stracić, bo on wie że go kocham i wie ile dla mnie znaczy

kurczę, mam nadzieję że wejdzie mu to w krew ;)

nie sądzę

Nie rozumiem w czym problem? Bo z tego co widzę to powinnaś tylko się cieszyć a nie szukać dziury w całym.

nie chcesz tak sądzić.. ale cóż - uciekaj przed prawdą :P kobiety lubią jej unikać

Gość ktossss
powiem Ci tak: mam ostatnio wrażenie, że jak znajduję się w nowym środowisku, i spotykam ludzi nie związanych z nikim to bardzo, ale to bardzo się cieszę, że już nie muszę szukać, bo teraz marność, marność... i wtedy doceniam jaki skarb mam przy sobie ;) może on tak samo ;)

Gość Black Angel :)
Poczekaj aż do niego pojedziesz, na dzień dobry spójrz mu głeboko w oczy jak sie zmiesza to znaczy że zdradził.