Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooonnnaaaa

hej co myslicie...............................................................

Polecane posty

Gość ooonnnaaaa

w ost sobote bylo wesle mojego brata(a mam dwoch).. no i ten drugi brat przyszedl na wesele ze swoja panna... sukienke miala masakryczna .. tzn stara nie modna do tego jakis obciachowy zakiecik :O wygladała okropnie, mimo ze to ladna i zgrabna dziewczyna... wkurwilam sie na brata... dlaczego??? jest przystojnym facetem... studiuje ciezki kierunek jest inteligentny... teraz zarabia ponad 3 tys /mc. do tego stara dalje mu jeszcze kieszonkowe ok 1000 kazdego miesiaca.. kase ma tylko dla siebie.. nie doklada sie do domu na rachunki nic..kasa tylko dla siebie no i na nia... dziewczyna nie pochodzi ze zbyt zamozej rodziny, ma ojca alkoholika ale to fajna kobietka i ją bardzo lubie i tak sobie myslałam czemu do cholery nie kupił jej zaDNEJ kiecki!!!! :O:O sobie kupil nowy garniak buty, na kazde wesele musi miec nowy stroj.. a jego dziewczyna hmmm .... mysle ze powinien byl jej zafundwac jakas ladna sukienkę ........ tym bardziej ze nie jest sknera zawsze jej cos kupuje , na imorezie stawia... tepy huj.. wkurwialam sie na niego ze hej .:O:O:O

Gość wiem to glupie
wzruszyła nas twoja historia, a teraz idź zrób kupę

Gość tarara
a co on ci na to powiedzial? chyba jednak ten chlopak jest sknera ;/ wstyd. ale tak to juz jest- im wiecej czlowiek ma tym wiekszym sie staje sepem

Gość sallyneedshelpp
jesteś tą dziewczyną i teraz podszyłaś się pod siostrę chłopaka tak? niezłe no ale powinien był kupić

Gość nie jesz
eeee to jakis ten twoj brat dziwny i samolubny

Gość ooonnnaaaa
nie , nie jestem ta dziewczyną ;p on powedzial zebym sie nie blaznila bo ladnie wygladala i o co michodzi... ;/ sknera nie jest!!! wszystkie pieniadze przepierdala na nia i na siebie!! a kretyn moglby cos zaoszczedzic, pojdzie na studia i nie bedzie go w miescie i tyle nie zarobi bo bedzie tylko robil w weekendy i matka bedzie musiala mu placic ;/

Gość ooonnnaaaa
i zdziwilo mi nie to jak ona wygladala, bo zawsze jej kupuje wszystko i nie szczedzi na nia pieniedzy