Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szeesnastka

Mam uczucię guli w gardle! Pomocy!

Polecane posty

Gość Szeesnastka

Od dwóch tygodni mam chore gardło i straszną flegmę. Byłam u lekarza i dostałam antybiotyk. Po czerech dniach zażywania go poczułam gulę w gardle. I już ją czuję od ponad czterech dni. Nie wiem co to. SŁyszałam, że to może być z nerwów, ale raczej to nie to, bo niczym sie nie denerwowałam. Strasznie się boję. Mam dopiero 16 lat :(

Gość sdt34t6
Ja miałem takie coś , to były najgorsze dni w moim życiu.Uczucie guli i ciągle dławienie się i duszenie.Podejrzewano u mnie nerwicę ale zrobiłem sobie badania hormonalne i wykryto u mnie nadczynność tarczycy.Zbadaj swoją tarczycę jeśli wszystko będzie w porządku to uczucie guli masz po prostu z nerwów.Dostaniesz jakieś tabletki które będą Cię tylko otumaniać przy czym będziesz się czuła dobrze ale pamiętaj że ten problem leży u Ciebie w psychice.Jeśli jesteś nerwową osobą to musisz robić wszystko żeby się nie denerwować.Pij dużo melisy bo to pomaga ,uprawiaj jakiś sport ,dużo się ruszaj i rób coś żeby zająć swoje myśli.Po czasie uczucie guli minie Ci na dobre.