Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka niepewna już.... :(

czy to może być ciąża ?????

Polecane posty

W maju tego roku poroniłam, bedąc w 9 tc. Od tego czasu uprawiałam parę razy sex z moim partnerem, kończył w środku. Od 2 tyg czuję się dość kiepsko, kręci mi się w głowie, jakoś szybko się mecze, nie jem tyle ile zawsze bo cały czas mnie mdli, szczególnie rano, wcześniej miałam takie objawy jak byłam w tej pierwszej ciąży, teraz wszystko jest to samo, tyle że dostałam okres, nie taki obfity jak zawsze ale był. Myślicie że mogę być w ciąży ?????

Gość martus290785
A wyjeżdzałaś ostatnio gdzieś? Zmiana klimatu czesto w ten sposób wpływa na miesiączkę .... może upały też... zmiana pogody.... Dla pewności zrób za około 10 dni test ciazowy.

Nie, nigdzie nie wyjeżdżałam. Dziś idę do lekarza, bo nie wiem może to tylko anemia, niestety :( albo zmęczenie. ale jak objawy bedą się utrztymywać to zrobię test.

Ja będąc juz w ciazy od kilku dni (ale o tym jeszcze nei wiedziałam) miałam przez 2 dni cos jakby poczatek okresu - brązowe plamienia - ale normalną krwia nie luchnęło. Slyszałm też o przypadkach, że w pierwszym miesiacu ciazy okres moze sie jeszcze przytrafić. Ale czy faktycznei jesteś, to Ci powie lekarz :-)