Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weretetre

Do posiadaczy kotów- jak można się z tymi zwierzakami bawic???

Polecane posty

Gość weretetre

Chcialabym psa ale nie moge. Ewentualnie moi wspolwlasciciele zgodza sie na kota. Ja nie jestem pewna bo wolalabym psa bo to przyjaciel na zycie, a kot.. to wydaje mi sie ze indywidualista. W zasadzie to nie wiem co moglabym znim robic, jak sie z nim bawic. Jakies podpowiedzi?

Gość wysmaruj krocze mlekiem

Gość .korniszonka.
koty lubią zabawki szeleszczące np ze złotka z czekolady zrób mu taka piłeczkę i może będzie się bawił ja swojemu kupowałam tez sztuczne myszki w zoologicznym i na początku lubił się ina bawić, ale przeważnie rozszarpywał na części takie myszki no i tez moje kociambry lubiły siedzie c w pudełkach i palcem jeździłam po pudełku i do dziurek wkładałam palca i kot łapał ale nie polecam bo to boli możesz włożyć jakiegoś patyczka do pudełka jak jest kotek i tak sie z nim podroczyć ;)

Gość weretetre
dzieki za rady. Otoz boje sie ze trafie na kota ktory nie bedzie chcial sie bawic, nie bedzie chcial przychodzic na kolana. Moja babcia ma takie koty wlasnie.

Gość ciocia krysia
kazdy kot lubi sie bawic moj kot uwielbia gonic i wlazic do reklamowek uwielbia aportowac cukierki zakretki kulki z papieru czesto kiedy jestem zajeta ona zazdrosna poprpstu przynosi mi pod nogi cukierka i chce zbey rzucac gonimy sie czesto po miekszkaniu Ona sie chowa a ja jej szukam jak znajde ona ucieka i znowu sie chowa zabawne to jest jak kuka zeby zobaczyc gdzie jestema potem szybko sie chowa Rano mamy zawsze godzinke przytulania i glaskania wrazi mi sie na kolana i trzeba glaskac Najczesciej kiedy mam zamiar isc do sklepu ulozy swoj tyleczek i spi na tych kolanach a ja nie mam sumienia jej zrzucic czym wiecje czasu poswiecisz zwierzakowi tym lepiej tym bardziej zzyty bedzie z toba tym cieplejszy przytulany i bardziej posluszny moja kotka teskni nawet kiedy wyjde na 10 min do sklepu siedzi wtedy [od drzwiami i czeka a jak nie ma mnie dluzej to kiedy przyjde strasznie sie tuli chodzi wszedzie i miauczy staram sie tez codziennie z nia wychodzic a kiedy nie mam czasu to ona zawsze o tej samej godiznie jak iesek miauczy pd drzwiami i ciagnie smycz