Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ieiiei

Jak widze 25letnia matke to mam ochote jej przygadac ostro,

Polecane posty

Gość mydelkoooooo faaaa
''Kobieta powinna urodzic pierwsze dziecko przed 25 rokiem zycia'' kto ci tak powiedział? 90% urodzonych przed 25 rokiem życia pochodzi z wpadek 🖐️

ale pojebana jestes!!!ja miałam 17lat jak urodzilam corke, wychowuje ja razem z mezem, ja sie ucze maz dobrze zarabia mamy swoje mieszkanie! jestesmy szczesliwi teraz spodziewam sie drugiego dziecka z czego bardzo sie cieszymy! a 25letnia kobieta jest w sam raz do byc matka! jakbym ja miala 25lat i bys mi tak niby ostro przygadała to bym pomyslala ze jestes psychiczna! i fałszywa, a po pierwsze to zazdroscisz bo pewnie sama nie mozesz miec albo nikt cie nie chce!...inaczej nie da sie tego wytlumaczyc ja kocham coreczke i meza i nie zamienilabym tego na cos innego!

Aha i dodam ze moje pierwsze dziecko jak i drugie to NIE WPADKA! lecz swiadoma decyzja!

Gość nlfdknk
olciu a jak mąż odejdzie od ciebie to będziesz miała za co się utrzymać i utrzymać dwójkę dzieci?

ja nie zakładam odejscia bo takiej opcji nie ma, bardzo sie kochamy i wogole nie ma o czym mowic moj maz jest mi wierny. I bardzo mnie kocha, ja wiem ze niektorzy ludzie, ze wiekszosc ludzi nie wierzy w prawdziwa milosc ale ja wierze! bo jyz jej doznałam!

Gość mammitka
no tak znam takich nieudacznikow jak autorka, siedza w akademiku wieczni studenci, na utrzymaniu rodzicow, nie maja chlopaka i zazdroszcza ogladajac nasza klase ze wszystkie szkolne kolezanki maja wspaniale dzieci i rodziny a ona nie, nie dziwie sie ze sie wkurza, pewnie rodzice starannie ja zaplanowali postarali sie i teraz zalujam siwieja i pewnie do ponad 30 beda to dziecko utrzymywac nie ma co wygodne zycie, ja znam ludzi ktorzy do ponad 30 siedza u mamusi zebrajac o kase na paczke fajek, znam tez takich co w wieku 18 lat mieli dziecko na poczatku bywalo ciezko ale w wieku 23 byli juz utawieni z duzym przedszkolakiem, znam takze przypadki kiedy w wieku 30 lat kobiety w ciaze zachodza i sa pojebane i nadopiekuncze do tych dzieci,kriery nie robia poprstu maja prace , mozna pogodzic kariere, prace z macierzynstwem, lepiej dzieci miec wczesniej, 25 -26 lat to jest maksymalny wiek na 1 dziecko , po 30 sie juz nie powinno miec dzieci. Wogole jest stwerdzone ze kobiety ktore rodza do 24roku zycia szybciej wracaja do siebie , maja lzejszy porod, lepiej przechodza ciaze, nie ma duzego ryzyka chorob itd.

Gość nlfdknk
olcia-> własnie przez takie myślenie "nie ma takiej opcji, mąż mnie kocha" kobiety potem zostają same bez perspektyw. Ile to ja się już nasłuchałam, że "mój mąż na pewno mnie nie zdradza, kochamy sie" itp. itd. a okazywało się, ze od jakiegoś czasu z kimś się spotykał. Nie twierdzę, że u ciebie tak jest. Mówię tylko, że pokładanie w kimś nadzieji, zdanie sie zupełnie na kogoś i ślepa wiara w czyjąś rzetelność nie zapewni Ci bytu na wiele lat. Jesteś zależna od męża i to jest fakt, tak samo jak faktem jest to, że ludzie sie zmieniają i że nikogo być pewnym nie można.

Gość mammitka
no to jest najgorsze mozna miec dzieci w roznym wieku ale najwaznejszezeb tez pracowac, w razie np mz straci pracezebsmy to my mogly utrzymac rodzine albow pzypadku gdy maz odejdzie itp., moja przyjaciolka pracowala w markcie na czas okreslony aszla w ciaze majac 23 lata bo myslala ze to juz ostatni dzwonek, siedzi wdomu z dzieckiem od rawie 4lat nikt nie che jej zatrudnic ani przyjac do przedszkola, facet ja zdradza i nie ukrywa sie z tym , poza tym jest pijakiem i awaturnikiemona juz go nie kocha ale siedzi z nim bo nie ma wyjscia nie ma rodziny ani pieniedzy na siebie i dzieckow wiec z musu siedzi z tym facetem dla kasy :(