Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brokenmind777

Czy to ma jeszcze sens ?

Polecane posty

Gość brokenmind777

Wszystko wyglada tak ze bylem z dziewczyna ponad piec lat zycia.Spedzilismy razem swoja mlodosc i tak dalej.Piec lat w ktorych roznie to bywalo.Ona byla bardzo zazdrosna i robila mi afery o byle co.Z czasem uswiadomilem sobie ze ma bardzo trudny charakter i po trzech latach chcialem odejsc od niej ale tego nie zrobilem bo potwornie to przezywala , mimo tego ze chcialem odejsc i dalej nie widzialem sie w tym zwiazku, mimo jej zachowania ktore bylo totalnie nie fair w stosunku do mnie postanowilem ze sprobuje.Nie myslalem do konca o swojej dupie ale pomyslalem ze jej bedzie ciezko i ze damy sobie szanse.Ok , kolejne dwa lata uplynely nam umiarkowanie , raz dobrze raz zle ale wiedzialem ze jest to dziewczyna na cale zycie, ze ja bardzo kocham i naprawde na kazdym kroku uswiadamialem sobie ze bez niej zycia nie widze.Nawet kiedy ostro sie poklocilismy i gadalismy sobie rozne swinstwa a pozniej nie gadalismy przez dwa dni to tesknilem za nia,martwilem sie o nia i tak dalej.Wszystko zaczelo sie psuc jakies pol roku temu kiedy to poznala pewnego faceta ktory ma ponad czterdziesci lat.Poznala go na portalu NK.Facet do niej napisal zaprosil do znajomych i tak sie zaczelo.Za moimi plecami pisali sobie listy a moja dziewczyny powoli zaczynala sie w nim bujac.Dowiedzialem sie o nim i Ona mnie zapewniala ze to tylko znajomy rodziny jej taty ktory od czasu do czasu pisze do niej i pyta co u nich jak sie wiedzie i tak dalej, ze niby dobry kolega taty z dawnych lat.Ok no przeciez piec lat z nia jestem, ufam jej na zabój i mam pewnosc ze mnie nigdy nie zdradzi bo przeciez widzialem i wiem co robi i jak swiruje na punkcie mnie , mialem pewnosc ze jest ok wiec nie bede w to wnikal.Pewnego dnia po ostrej klotni naprawde takiej ostrej mielismy sie totalnie dosyc , powiedzielismy sobie mase swinstw.Kazalem jej sie wynosic do domu i wszystko przemyslec.Pojechala do domu i przez pare dni mielismy lekki kontakt przez gg i smsy.W końcu ja już tego nie zniosłem dłuzej i postanowilem zrobic pierwszy krok.Zadzwonilem do niej pewnego dnia kolo 18 i spytalem co porabia a ona mi odpowiedziala ze jest u znajomych i nie powie mi gdzie bo to nie moja sprawa bo juz nie jestemy razem.Zesztywnialem po prostu tak mnie zakulo w sercu ze sie dziwie ze to przezylem.Nagle zrobila sie obca i gadala jak by byla juz innym czlowiekiem.Pojechalem do niej do domu bo zgodzila sie porozmawiac.Widzialem od razu ze jest u tego faceta ale ona szla w zaparte ze nie.W koncu powiedzialem jej co o tym wszystkim mysle, ze to chore jest zeby po tylu latach i po tym wszystkim co dla niej zrobilem potraktowala mnie jak smiecia.Ale ona mi powiedziala ze mam sie walic i skorzystac z rad psychologa bo wymyslam glupoty.Powiedziala ze przez jakis czas chce pomieszkac u "kolezanki" no i wyszlo tak ze jak po prostu pojechalem do domu.Przez okres dwoch miesiecy mialem z nia juz tylko kontakt przez smsy i bylo widac ze teskni czasem i jest jej zal za to co sie stalo ale klamala mnie dzien w dzien ze jest u znajomych mimo tego ze wiedzialem ze jest i tego faceta.Dziewczyna zmienila sie o 180 stopni nie dopoznania po prostu.Z Cudownego aniolka zmienila sie w zlo ktore dobijalo mnie za kazdym razem.Oczywiscie w ciagu tych czterech miesiecy byla z dwa razy u mnie pogadac , ale to juz nei byla ta sama dziewczyna ktora dzielila ze mna mieszkanie przez piec lat.W koncu mialem dowod na to ze odeszla od razu do innego i jej to udowodnilem .Najgorsze w tym wszystkim jest to ze po tych wszystkich klamstwach i oczernianiach mnie stwierdzila ze tak wyszlo i nie mowila mi tego zebym sie nie zalamal.No po prostu rece opadaja.Mialem tego wszystkiego dosyc i olalem ja a ona mnie ale mimo tego kontakt dalej mielismy.W koncu ja jej w jakims stopniu przebaczylem i postanowila ze wroci do mnie.Tak tez sie stalo ale przez tydzien co u mnie byla byly same klotnie wiadomo z jakiego powodu.Ostatecznie oklamala mnie znowu i pojechala z powrotem do tego gnoja.Jako ze serce moje kocha ja i nie widzi po za nia swiata stalo sie tak ze ponownie po miesiacu wrocila do mnie .Jestemy razem od paru dni ale zwiazek wyglada inaczej i co najgorsze ona ciagle utrzymuje kontakt z tym facetem mimo ze prosilem ja zeby tego nie robila.Zachowuje sie jak wielka Pani ktora zlapala Boga za nogi i po prostu jestem w szoku ze facet zmienil ja w ciagu paru miesiecy niedopoznania.Olewa mnie, nie pokazuje ze jej zalezy a na kazde moje zapytanie ktore jej nie odpowiada robi mi afere i ciagle znajduje powody wyssane z palca byle by nie gadac.Moim zdaniem pomiata sobie mna na lewo i prawo i sama nie wie czego chce.Ale jak jej to mowie to wpada w szal i robi afery.Jestem tym wszystkim tak skolowany i zalamany ze juz nie potrafie.To co tutaj napisalem to tylko kropla w morzu bólu i cierpienia ile kosztowal mnie ten zwiazek i jak zostalem potraktowany przez osobe ktorej ufalem na zaboj.Teraz wszystkiego sie boje i nikomu nie ufam.Stalem sie przez to wszystko innym czlowiekiem ,mozna nawet powiedziec ze zlym czlowiekiem;/ Jesli ktos mial podobna sytuacje do mojej to prosze napiszcie mi jak sobie z tym poradzic? czy jest szansa to uratowac ?czy jest w ogole jeszcze sens ?

Gość nie ma sensu
olej ją i poszukaj sobie dziewczyny, która nie będzie sie puszczać z podstarzałymi facetami

Gość brokenmind777
Teraz dzieki niej to sie boje ze kazda taka jest.Naprawde bylem pewien przez to jak sie zachowywala i co mowila przez te piec lat a jednak wyszlo jak wyszlo.Aktualnie nie jestem w statnie zaufac zadnej dziewczynie.

Gość brokenmind777
I jeszcze co mnie dołuje to to ze ona zachowuje sie jak by nic nie zrobila.Owszem ja nie bylem tez w porzadku do niej i te lata nie byly najlepsze ale przeciez tak sie nie robi czlowiekowi z ktorym jest sie tyle lat.A ona jeszcze po powrocie chciala by mnie ustawiac, dyktowac warunki i to jeszcze ja mam sie starac zeby bylo dobrze.No po prostu rece opadaja.

Gość miotykociezreszat
na tym polega urok kobiet

ja niewiem po co w ogole wracacia do siebie?? po tym co czytam stwierdzam , ze dziewczyna sama niewie czego chce a ty na sile chcesz ratowac cos co moim zdaniem tylko cie rani