Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barca

Kiedy facet decyduje się na stosunek?

Polecane posty

Powiem tak. Znam się z nim od dwóch lat, ale dopiero od ok 6 miesięcy zaczęło coś między nami kwitnąć. Choć mi zależy na nim od dawna... Spotykamy się, usłyszałam już zdanie, że zależy jemu na mnie, podobam się, coś do mnie czuje. Bardzo się z tego cieszę, bo szczerze przyznam, że czekałam na krok z jego strony. Od jakiegoś czasu zdecydowaliśmy się na seks oralny. Jest cudownie, choć muszę jeszcze poczekać na jego wprawę, bo mam problem z dojściem, ale kocham go i czas nie gra roli. Chciałabym tylko zapytać się was (facetów i również waszych kobiet) po jakim czasie zdecydowaliście się na stosunek i czy była to wasza wspólna decyzja. Przyznam szczerze,że bardzo mam na niego ochotę, ale nie tylko góruje tutaj instynkt,ale uczucie, jakim go darzę. Problemem dla mnie jest fakt, że wydaje mi się, że on nie chce, jakby się bał, wzbraniał, sama nie wiem ? Czy coś ze mną jest nie tak? Czy wg was powinnam czekać na jego krok niż podejmować zbyt pochopne decyzje?

bardzo pomocna odpowiedź ;p sęk w tym, że Jemu za każdym razem staje, nie narzekam. Ty mi powiedz Naczelny, czy coś ze mną jest nie tak,że ja chcę, a On nie?

tak trzeba będzie zrobić <cwaniak2> to w sumie dziwne, bo z jednej strony dużo mówi, planuje, komplementuje itp. a ja raz zaproponowałam "wejdź we mnie" to usłyszałam "nie". No i emocje opadły, a potem się dziwił. Ohhhh i tak Go kocham :D a tak to co tam u Ciebie Naczelny? Miło mi, Kaśka ;P

mówisz wolisz być Naczelny i już?;) okey ;) no widzisz, może potrzebuje jeszcze czasu, nie wiem.

Nie no bez przesady... :D hehe nie chcę Go stracić tak szybko. a Ty masz kogoś?

Ohydna jędza też brałam ta opcję pod uwagę, ale kurcze, ta sytuacja, kiedy odmówił miała miejsce jakiś czas temu. I nadal nic. Nie wiem, naprawdę.

na sex powinniście się zdecydować jak oboje będziecie gotowi...może facet nie jest ...może obawia się ciąży ...a rozmawialiście już o jakiejś ewentualnej antykoncepcji bo to ważne daj mu czas ...no i rozmawiajcie na ten temat ...skoro nie ma wprawy w oralu to być może jest jeszcze prawiczkiem

Biorę tabletki od pół roku, z racji kłopotów ze zdrowiem i raczej przy nich zostanę ;) A prawiczkiem jest i tez wydaje mi się,że tu może tkwić problem. choć i ja jestem dziewicą. Jakaś blokada musi u niego być lub możliwe,że o czymś mi nie mówi.

No zobaczymy jak to się sprawy potoczą :) A wiesz,że ja tez nie :p

Bez brawury ;) Taki tam żart, rozładowujący mój zły humor ;)

Jarex (śliczny cytat masz), możliwe, ale On dobrze wie, że biorę tabletki.

Gość adam77wawa
Normalny facet myśli o sexie cały czas, ewentualnie z przerwami 5 minutowymi :). On zawsze ma ochotę i jest zdecydowany. Może jedynie ściemniać, że mu się nie spieszy itp.

ale się dobraliście dziewica i prawiczek hmm myślę ,że on się boi i nie umie ,nie wie jak znaczy pewnie widział i słyszał ale samemu to już inna bajka czyli nie jestem z nim zle tylko okej albo to typ ,który lubi jak kobieta dominuje

nie czaje uprawiacie seks oralny to znaczy co? tylko tym mu robisz loda czy on tobie tez sprawia przyjemnosc?? bo jezeli obydwoje jestescie juz nago to co za problem?? dla mnie skes oralny jest bardziej intymny niz takie bzykanko ja najpierw ze swoim facetem sie bzykalam, a seksik oralny przyszedl duzo pozniej jak juz poczulismy do siebie to cos..............

Gość Kejt_Kejtowa
pytanie zapewne do nas ;) już tłumaczę. ja mam 19 On ma 20. Pewnego dnia pod wpływem chwili i emocji po prostu zaczął mnie rozbierać i starał się zrobić mi dobrze, później ja byłam tak nakręcona,że też się Nim zajęłam. I od tamtego czasu, jeśli stworzy się dobry klimat to praktykujemy nasze działania,ale bez konkretnej penetracji.

Przecież ani ty nie jesteś dziewicą ani on prawiczkiem... Uprawialiście już sex :D Upij go i po problemie będzie ci wdzięczny tylko nie przesadź żeby jeszcze mógł stanąć ;)

Gość w podobnej suty akcji
mam podobna sytuację tylko jesteśmy juz trzy lata i nic nie rusza. Oral też jest, petting też, ale za cholere nie chce mi włożyć. Przerąbane...

aha to młodzi jesteście i dopiero zaczynacie powolutku ze szczyptą zakochania ,kochania dojdziecie

Ale tak czy siak dziwny ten facet,a może ma stulejkę i po prostu wie że będzie go bolało?Najgorzej bedzie dla ciebie jak okaże się że jest gejem.

dzięki za rady, 69 wydaje się być dobrą opcją. Zadałam Jemu to pytanie, to odpowiedział, że na pewno nim nie jest i,że oprócz mnie nie interesują Go żadne inne. Także nie pozostało mi nic innego, jak czekać :)