Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika xDD

Spisali mnie i co dalej??

Polecane posty

Gość Weronika xDD

Mam do Was pytanie- W sobotę w nocy jak wracałam z imprezy policja mnie spisała/wylegitymowała...(sama nie wiem jaka to to różnica?) No w każdym razie chcieli mój adres imię nazwisko moje i rodziców, datę urodzenia itp.., to było o 1.30 w nocy, ale byłam zupełnie trzezwa. Jestem niepełnoletnia- mam 15 lat. I mam do was pytanie bo moi rodzice o niczym nie wiedzą- nie powiedziałam im... Czy Oni się dowiedzą o tym od tej policj?i Czy ja teraz mogę mieć przez to jakies problemy? Czy może być tak że mojej matce przyjdzie wezwanie w tej sprawie na policję? Proszę Was o normalne odpowiedzi ;-) Z góry Dzięki :*

Gość Emmett Fitz-Hume
Może przyjść wezwanie.

Gość mogą skontaktować się z
twoimi rodzicami dlaczego niepełnoletnia córka szwęda się po nocy i zrobić im sprawę, że pozwalaja na to

Gość RomanoSexmacher
Dokładnie, zwłaszcza że jakas pełnoletnia siksa zaginęła w Sopocie :o

Gość Weronika xDD
Dzięki za odpowiedzi- ja ich tam prosiłam żeby nic moim rodzicom nie mówili, i powiedzieli że nie powiedzą, ale że za chwilę mam być pod domem i że przejadą i zobaczą no i byłmam- oni przejechali i tyle... Ale cholera no boję się... że jednak wezwią moją matkę? Może ma ktoś coś jeszcze do dodania na ten temat??

Gość fvdddddddddddddddddddddddd
nie martw się :)

Ja na twoim miejscu nie przezylabym takiego hardcoru. Jak ty to znosisz?Zyc w takiej nie pewnosci ze moze jednak wezwą matkę.Pewnie caly czas o tobie myślą i zastanawiają się co mogłaś robić o 1 30 w nocy poza domem.Napewno juz idą do matki.

Gość Weronika xDD
Jeszcze raz dzięki za odpowiedzi... A co do ostatniej odpowiedzi, to ja naprawdę nie wiem jak mam wytrzymać ta niepewność- no boje sie cholernie, jak wezwą moja matkę to ja nie wiem co zrobię... :-( Pozostaje mi wierzyć i mieć nadzieję że jednak nie...A może ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia?

Gość dMagdalenkaawolakx
wez sie laska nie katuj,NIC nie bedzie

Gość Weronika xDD
Dzięki :* No mam nadzeję że nic...

Gość dMagdalenkaawolakx
na pewno :) na 1oo%

Nie rozumiem! Czego się boisz? Nawet jak wezwą matkę to co? Skoro z nią mieszkasz to chyba wiedziała, że nie ma Cie w domu i o której wróciłaś. No chyba że zmykasz cichaczem jak matke śpi...

WIEM NA 100% Rutynowa kontrola sprawdzili w PSI(POLICYJNYM SYSTEMIE INFORMACYJNEYM) czy jestes poszukiwana czy czysta Dyzorny z KMP poiinf najwyrazniej ze jestes czysta i nic ci nie zrobili. Nie powiadomia nikogo bo niby po co??? Nie martw sie nic Za spisanie nic nie ma !!! w jedynym przypadku jesli cie spisuja i nie przyjmujesz mandatu ( grzywy w drodze mandatowej) moga cie poinformowac o wniosku do sadu gordzkiego gdzie bedzie sprawa. Ale w tym przypadku nie bylo o tym mowy a po 2 nie masz dowodu aby wypisac ci mandat :D Policja jest po to aby chronic a nie karac.. Pozdrowki

Gość Weronika xDD
Nie o to chodzi- tylko ona mi do końca zabraniała tam iść i ledwo ją uprosiłam, to powiedziała że mogę ale że ona ma jakies przeczucie że to zle sie skonczy i oby nie miała racji... i teraz jak sie okaże że miała rację to mnie nigdzie juz nie pusci i bede miała przechlapane w domu...

Gość Weronika xDD
Dzięki WSTYDZIUCH za szczegółowe wyjaśnienie :** Pozdro.

ustawe o polici sie zna ;) ia takze prace w policji tak wiec jak masz jakies pytania w tym kierunku to wal smialo.Postaram sie rozwiac wszelkie watpliwosci..

Gość Weronika xDD
W takim razie mam do Ciebie jeszcze pytanie- Oni mi powiedzieli że po 22 nie powinnam sama już z domu wychodzić, czy to prawda, i czy jak by mnie jeszcze raz złapali po 22 na ulicy to wtedy moge miec problemy?

Jestes niepelnoletnia mieli prawo odprowadzic cie do domu do rodzicow gdyz szwedalas sie w nocy po 22. Nie mniej jednak policja zajmuje sie powazniejszymi sprawami.. Nie nie bedziesz miala problemow chyba ze cos przeskrobiesz..

Gość Weronika_xD
Nie zamierzam... :-)

Gość katrynaska
Nic Ci nie zrobia i zadne wezwanie nie przyjdzie. Co straszycie dziewczyne? :O Ja takze bylam w Twoim wieku pare razy spisywana i nic nie przychodzilo do rodzicow.