Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegranaaa

jego e-mail do INNEJ po norwesku - pomóżcie przetłumaczyć !

Polecane posty

Gość przegranaaa

witam ON jest norwegiem, zapewnia że kocha ale na fecebooku (wrócił niedawno do norwegii żeby jak twierdzi definitywnie zakończyć pewien związek) znalazłam wiadomość o treści : "Den ryker desverre i r. Tar an igjen i bryllupet:) " "Tar turen til Santorini i morgen tidlig:) kos dere med regnet til uken!" proszę jeśli ktoś może odszyfrować te dwa zdania...:((choć przeczuwam najgorsze:((

Gość fdgdfgd
http://translate.google.pl/#no|pl|%22Den%20ryker%20desverre%20i%20r.%20Tar%20an%20igjen%20i%20bryllupet%20%22%0A%0A%22Tar%20turen%20til%20Santorini%20i%20morgen%20tidlig%20kos%20dere%20med%20regnet%20til%20uken

Gość ...Angela23...
"Dym niestety r. Biorąc ponownie na weselu"

Gość ...Angela23...
"Mając na wycieczkę do Santorini z rana przytulić cię deszcz w tym tygodniu!

Gość vincent mokotow
to łatwe: "Nie mogę cię tera ruchać, bo strasznie boli mnie cewa"

Gość rozmarzona dziewczyna
ja znam norweski :) zaraz Ci przetłumacze

"Tar turen til Santorini i morgen tidlig kos dere med regnet til uken!"- jade jutro rano do santorini. Cieszcie się deszczem caly tydzien. "Den ryker desverre i r. Tar an igjen i bryllupet "- Pali się niestety teraz, wezmę go spowrotem na ślub.

Gość taraaaaaaaa
"Den ryker desverre i r. Tar an igjen i bryllupet Bardzo fajnie bylo wczoraj po kolacja towja bielizna pachniala fiolkami "Tar turen til Santorini i morgen tidlig kos dere med regnet til uken!" Umowmy sie do Sntiniori mam cos co pobudzi twoj orgazm

taraaaaaaaa jak nie masz pojęcia to sie zamknij.

Gość AndyzBandy
"Tar turen til Santorini i morgen tidlig kos dere med regnet til uken!"- Jutro wracam z santorini i rano zrobisz mi złoty deszcz. "Den ryker desverre i r. Tar an igjen i bryllupet Więc raczej nie będzie r..nia. Wymęczyła mnie jedna i mam opad.

Gość elizafieta prokopowa ebook
dosłownie: Biust niestety r. Biorąc ponownie na weselu " "Mając na wycieczkę do Santorini z rana przytulić cię deszcz w tym tygodniu! :P idiotycznie tłumaczy google tłumacz. Powinno być: Biust niestety za duzy. Nie wezmę jej na wesele, wstyd. :D :D :D Nie jedź na wycieczkę na Santorini, cały tydzień ma padać. :D