Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rece opadaja

Polacy w UK maja niewyparzone geby

Polecane posty

Gość rece opadaja

powinni byc ostrozni z tym o czym mowia w koncu jaki Polak moze slyszec. Ostatnio w autobusie jakas Polka okolo 35 lat stwierdzila ze mojej kolezanki dziecko jest brzydkie mowiac to glosno do swojego faceta nie wiedziala ze my tez Polki jestesmy i doskonale rozumiemy, nie zreagowalysmy. W tesco na zakupach jakis stary pijany dziad przechodzac kolo nas powiedzial glosno do kolegi ale porzadne dziewuchy jak maryna janosikowa hehehe dzieki za porownanie koles tez nie zdawal sobie sprawy ze rozmiemy. Ostatnio pod sklepem ciapasow kolesie pili piwo i skomentwali moja kumpele o jaka ladna jak nasze dziwuchy , nic usmiechnla sie tylko udawala ze nie rozumie.Innym razem autobusie jakas kobieta ok 30 lat opowiadala o tym jak to wszyscy sie z nia chca ozenic i pytaja czy ma kolezanke piekna nie byla i w ogole opowiadala o tym jakie ma powodzeni w pracy juz tam z 10 ciapasow i czarnuchow przeleciala. Innym razem Polscy cyganie maz i zona strasznie si klocili ze niby on sie spojrzal na jakas angielke koles sie bronil a ona mu niezle jechala , ludzie nie rozumieli o czym oni tak mowia ale nie wszyscy ja rozumialam smialam sie w duchu z glupoty tych ludzi. Zawsze mowie znajomym uwazajcie co gadacie i co na kogo bo przcez niektorz moga to zrozumiec sama mialam taka wpadke stwidzilam w parku ze idzie "fajny towar" uslyszal to i zaczol sie smiac a mi bylo trasznie glupio bo mysllam ze nie rozumie.Polcy a wszedzie.

Gość rece opadaja
:)

Gość rece opadaja
dodam iz wiekszosc mezczyzn uwaza Polki za latwe i tanie, ostatnio koles z recepcji z przychodni smial zadzwonic do mnie i pytal kiedy bede sama w domu bo mnie lubi i chce mnie odwedzic od razu poiedzial ze jest z tej recepcji i stad ma moj numer od razu poslalam tam mojego narzeczonego i ciapasowi morde obil, co on sobie wyobrazal

Gość heheehehehehehehehehehee