Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edmonto89

jak znalezc dziewczyne?

Polecane posty

Gość edmonto89

Jak ją sobie poszukać, gdy nie mam znajomych by poznawać nowe osoby?pomijam sposob poznawania przez neta,czy jest jakaś mozliwosc poznac kogoś gdy sie nie ma znajomych?

Gość hej 1
mnie mozesz poznac tu i teraz:)

Gość AndyzBandy
Tak. Wystarczy jak dostaniesz się choćby rowerkiem na przelotówkę. Szukaj przy leśnych traktach. Tylko zabierz świnkę z pieniążkami. :classic_cool:

Gość edmonto89
hehe ale ja mowię o normalnych dziewczynach a nie dziwkach :)

Gość moja jessika
wybierz się na pielgrzymkę tam dużo normalnych i w dodatku dziewic co roku wędruje, tam znajdziesz dobry materiał na żonę :)

Gość AndyzBandy
Na normalne dziewczyny to ci pieniążków ze świnki nie starczy. Nie :classic_cool:

Gość znaleźć znajomych
(((:classic_cool:)))

Gość TH is IT PS
Trzeba być przystojnyn

Gość Draker
Jak ją sobie poszukać, gdy nie mam znajomych by poznawać nowe osoby?pomijam sposob poznawania przez neta,czy jest jakaś mozliwosc poznac kogoś gdy sie nie ma znajomych ? Człowiek jakie ty jebnięte pytania zadajesz. Jasne że jest tylko co sobą reprezentujesz? Może jesteś tak fajny że stać cie na paszczurke ? :classic_cool:

Gość edmonto89
nie boję się ale co na ulicy mam całkiem obce dziewczyny zagadywać?

Gość TH is IT PS
Bądź cierpliwy

Gość Draker
nie boję się ale co na ulicy mam całkiem obce dziewczyny zagadywać? Poproś mamusie żeby zagadała :classic_cool:

Gość TH is IT PS
21 lat to nie powód żeby się jeszcze przejmować Jest czas

Gość edmonto89
raczej nie wychodzę nigdzie... no i jetsem trochę nieśmiały gdy mi jakaś wpadnie w oko :/

Ja uważam że w każdym miejscu można poznać wartosciową kobietę która ci sie spodoba:) po pierwsze na spacerze możesz sie przyjzec tyle ładnych fajnych dziewczyn z twojej okolicy napewno jest. Po drugie jeżeli sie wstydzisz i boisz to przełam pierwsze lody podejdz zapytaj chocby o godzine;p tani chwyt ale najlepszy:D

Gość mila1a1
ubierz się ładnie + dobre perfumy i postaw wszystko na jedna kartę

Gość edmonto89
no tak o godzinę mogę zapytać,ale Ona mi odpowie i pójdzie dalej... nie mam żadnego punktu zaczepienia do dłuższej rozmowy.

Gość Miiu zynekkkk
Może w trakcie wykopków jakąś poznasz, albo jak będą żniwa na sąsiednim polu będzie działała sierpem.

Gość Draker*
raczej nie wychodzę nigdzie... no i jetsem trochę nieśmiały gdy mi jakaś wpadnie w oko :/ Nie przejmuj się. Najwyżej nie będziesz miał dziewczyny <beka>:classic_cool: Który z was chuje zaczernił mój nick?

Gość TH is IT OS
Trzeba być cierpliwym To może nastąpić jak będzie się miał 2X lat 3X lat 4X lat

no z ulicy to jest problem, bo większość jest zajęta (gdzieś się śpieszy). ale są: kluby, parki, urzędy, innymi słowy wszystkie miejsca tam gdzie są kobiety ;) Zagaduj i staraj się zaciekawić ją, choć jak prowadzisz nudne życie to i tak się nie przebijesz

Gość Miiu zynekkkk
Walnij w nią ziemniakiem jak będziesz pracować w polu, ja tak moją starą wyrwałem, ale przycedziłem jej w potylicę taką ciężką skibą ziemi, aż się zegła i żem ją dosiadł.

Gość Draker*
Po drugie jeżeli sie wstydzisz i boisz to przełam pierwsze lody podejdz zapytaj chocby o godzine;p tani chwyt ale najlepszy Ten chwyt jest za tani żeby zadziałał

edmonto89 raczej nie wychodzę nigdzie... no i jetsem trochę nieśmiały gdy mi jakaś wpadnie w oko :/ Tym zdaniem podkreśliłeś wszystko,,,siedzisz na dupie i myślisz, że po drodze do spożywczaka po bułeczki jakaś łaskawie Cie zaczepi

Gość TH is IT IS
Brednie Trzeba czekać na uśmiech losu

Gość buahahahah hhahah ah hah hah h
" choć jak prowadzisz nudne życie to i tak się nie przebijesz " a tak uczciwie patrząc to 95% ludzi prowadzi nudne życie. Bo co oni niby robią ciekawego? jedynie nawóz produkują

Gość edmonto89
Nigdzie nie wychodzę a chcialbym jakąś w końcu poznać...brakuje mi drugiej osoby która byłaby mi bliska

Chłopaku wyjdz na impreze:)) Duzo dziewczyn napewno tam jest:) A jezeli chodzi o tanie chwyty to moze i badziewne ale zawsze cos zdziałaja:) Jezeli rzadko rozmawiałes z kobieta to sproboj rozmawiac do lustra;p zobaczysz jaki jestes i juz;D