Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona żona jedna z wielu

co mam robić?! prosze o pomoc

Polecane posty

Gość zdradzona żona jedna z wielu

mam dość! Podejrzwałam męża o zdrade od roku. Złapałam,udowodniłam, jest koszmar. Jesteśmy 22 lata po slubie, to co on teraz robi jest chore. mamy czwórke dzieci , nie pracowałam bo on nie chciał( druga sprawa to finanse, w mojej mieścinie nie ma pracy dojazd plus przedszkole, opiekunka przewyższała moje zarobki) Kochanka (może jeszcze nie) jest młodsza o rok od naszego syna. W domu koszmar, ja nie pracuje, dorabiam pare groszy( w lipcu 780, czyli więcej niż bym poszła do jakiegoś sklepu +dojazdy) Co zarobie wkładam w dom, jedzenie, mąż zabrał karty, dostęp do konta. Bywa tak ,że nie mam kromki chleba DLA DZIECI,proszku,kibel jest czarny, (ostatni raz użylam płyn w kwietniu, On mnie wyzywa od pasożytów,nie mam umowy pracuje na czarno. Od tygodnia nie ma papieru do tyłka, co zarobie to staram się zrobić obiad dla dzieci. Najgorsze jest to ,że rok temu wzieliśmy kredyt na moich rodziców, od kwietnia mój mąż go nie płaci, bo nie ma. Ja już nie mam gdzie pożyczyć, wisze ludziom 3 mies po 400zł. Dziś mój mąż dostał wypłate i stwierdził,że nie starczyło mu na opłaty, ja nmam reszte zapłacići żywić rodzine. SprawdziłAM konto, ma jeszcze 800zł a mówi ,że nie ma