domi29592 0 Napisano Sierpień 2, 2010 dziewczyny...biore tabsy od 28 lipca no i w sumie chcialabym zrobic ten pierwszy raz kiedy to on skonczy we mnie, tylko tak mysle... chyba najlepiej w dni niepłodne dla lepszej ochrony nie? Czy to nie ma znaczenia i tak przy tabletkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po to bierzesz tabletki Napisano Sierpień 2, 2010 aby nie mieć dni płodnych... A dni płodne się wyznacza, a nie wylicza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfghnbhjcvgthsrdfgu Napisano Sierpień 2, 2010 jezeli wzielas je pierwszego dnia okresu i bierzesz je codziennie o tej samej godzinie to juz dzialaja i mozesz nawet zaraz sie isc bzykac :P zapraszam na forum tam uzyskasz wszystkie odpowiedzi na kazdy temat http://www.forumdlainteligentnych.pun.pl/forums.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domi29592 0 Napisano Sierpień 2, 2010 a kogo Ty poprawiasz?;p nie napisałam ze cos wyliczałam ;| ;d dfghnbhjcvgthsrdfgu dzięki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach