Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a baby umalowane jak te lale

Dlaczego cieszy nas cudze nieszczęście??

Polecane posty

Gość a baby umalowane jak te lale

no dlaczego???, tylko nie piszta, że was nie cieszy, bo takie stwierdzenie to w bajki można włożyć

Gość dominikk
ludzkie zycie mnie nie interesuje . Wiec nie obchodzi mnie czy ludzie sa szczesliwi czy nieszczeliwi . Obojetne mi to . MAm swoje problemy .

Gość dziś mam urodziny
bo może skoro szczescie nie padło na pechowca to przyjdzie do mnie? porażka tylko idiotów cieszy cudze nieszczęscie!!!!!!!

Szczerze to np cieszymy sie gdy np sąsiadowi zepsuł sie samochód bo nienawidzimy go i zyczymy mu bardzo źle. Gdy cieszymy sie z cudzego nieszczescia to zapominamy moze i o swoich problemach naszych nieszczęsciach.

Gość maturks4
Bo mamy przedziwną mentalność. Nie chce nam się dorównać temu, kto ma lepiej (pracując, oszczędzając), tylko usiłujemy zmarnować, zdyskredytować jego dorobek, równając go do naszego zerowego poziomu.

Gość polscy malkontenci
Polacy ( ok.60%) są wredni,fałszywi,zazdrośni,nieżyczliwi i dlatego cieszą sie z czyjegoś nieszczęścia taka to nasza narodowa przywara a oprócz tego jesteśmy wiecznie smutni,niezadowoleni

Gość gość
Bo cieszy jak ktoś komu się powodzi ma nieszczęście, myślimy wtedy dobrze mu tak. a smuci gdy ktoś ma lepiej niż my, i mu łatwiej wszystko przychodzi.

Ja to tylko w jednej sytuacji byłbym skłonny cieszyć się z czyjegoś nieszczęścia- jeśli to osoba, która bardzo mnie skrzywdziła (oczywiście z pełną świadomością i premedytacją z jej strony)...

Gość gość
, że jesteśmy smutni i nieszczęśliwi? bzdura! ja wręcz promienieje , dowiedziałem , się , że sąsiadka , która kiedyś dała mi kosza a byłem w niej zauroczony zdycha na raka. a ja zdrów i mam wiele dziewczyn bom bogaty

Gość gość
To zależy ;) z nieszczęść wrogów sie cieszymy czyli jest powód :)

Gość gość
jakaś ciemnota życiowa wykopała stary wątek.

Gość gość
Polscy malkontenci, bzdury wypisujesz! Polacy nie mają takiej opinii, ani nie są malkontentami. Polska to bogaty kraj Zachodu, Polacy mają swoje szczęśliwe życie, nie muszą się dowartościować w tak żałosny sposób.