Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

AAAAAAAAAAAAAA JA SIĘ OBCIĘŁAM :(:(:(:(:(

Polecane posty

[beska]😭😭 Co ja zrobiłam!? Zrujnowałam moje zycie! Zrujnowałam ostatnie lata młodości. Obcięłam się na długość połowy szyi. Nie podoba mi się w ogóle. Chcę umrzeć!!!!!!!!!!! 😭😭😭

jeśli przypadkiem czyta to Bóg to ja tylko tak mówię że chce umrzeć, wcale umierać nie chce, nie strzelaj mnie gromem plisssss

Gość ziajaa
daj spokoj, tez chciałam umrzec w listopadzie 2009 jak się obcielam :P ale odrosły i teraz je kocham :)

Gość Cysiomiszcz
włosy łonowe ?

Gość Marina_34587
Ja też ostatnio obcięłam włosy a miałam do pasa teraz mam takie wycieniowane do ramienia, strasznie żałuje do tej pory :-(- Nie jesteś sama jesli Cie to pocieszy... Ja bym całe zycie oddała żeby cofnąć czas :-((

łonowe wyrywam pęsetą w listopadzie 2 lata temu? Za 2 lata to jeszcze bym się w sumie załapała na młodość. Kurde masakra, co mi strzeliło. Jeszcze muszę iść do innego fryzjera to poprawić bo ta mi to spierdoliła totalnie. Wzięła i przejechała nożyczkami na dole bez finezji. Nie taka wystopniowana fryzurka jak z tamtej foty tylko taki garnek paziowaty mi zrobiła :(

Gość ziajaa
W listopadzie 2009 czyli 9 mcy temu :P Jak mnie wtedy opierdolila to powiedzialam ze teraz sama sobie bede koncówki obcinac :P

jaaaaaaaaaa faktycznie! Mamy 2010, teraz mi się coś lata poprzestawiały. DObrze! Dobrze że mi tak piszesz pocieszające to.

Gość ziajaa
mialam gorszy problem potem... wypadały mi !! myslalam ze sie zalamie... tyle wlosow straciłam, ale naszczescie przeszlo i teraz malo ich wypada :P

ale co mi strzeliło? Powiedz mi! Co mi strzeliło. Ide patrzę fryzjer - weszłam i się obcięłam :/ Dobrze że chociaż mi to spieprzyła tak że idzie naprawić. Jutro się przejdę gdzie indziej i powiem żeby mi to pocieniowali jakoś, na taką fryzurkę: http://fryzurki.blox.pl/2010/02/FRYZURA-KROTKIE-WLOSY.html Przeleciała mi równo na dole i 10 zł wzięła :O

Gość slodyczomaniaaa3
może nie jest tak źle ? Pokaz fote. A ta fryzura wyzej mi sie nie podoba:o ja tez bylam niezadowolona za każdym razem, ale po czasie jak włosy odrosły ładnie wyglądały:)

Gość N999999
ja tez zaluj mialam bardzo dlugie wlosy i uwielbiam chodzic w kucykach mam teraz wlosy do szyji wycieniowane i niemoge zrobic kucyka! :( zaluje ja chce moje wlosy spowrtotem jak widze na filmach dlugie wlosy to szlag mnie trafia

Gość ziajaa
Czas szybko leci :P ukladaj jakoś modnie te wlosy, moze Ci się jeszcze spodobają :)