Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxanha

nienawidze dzieci

Polecane posty

Gość roxanha

Te czkawki i żygi. Jak wy to wytrzymujecie? Podobno ponad połowa ludzi którzy zdecydowała się na dzieci ma silną depresje z tego powodu, głębokie rozczarowanie i opad sił. Że to wszystko poprawność polityczna bo dzieci muszą być super. Mam 30 lat i ciągle nie dorosłam do dzieci i chyba już nie dorosnę.

Gość ziajaa
ja tez nie lubie bachorów... wrr i wogole jak pomysle o porodzie to az mnie krew zalewa. To musi być straszne!

Gość roxanha
no i co z tego że rośnie. Po co ma mieć zmęczoną matkę? Ja nie lubię, nie akceptuję dzieci. I dużo ludzi tak ma, dlatego nie powinni mieć dzieci. Poza tym udowodniono że bezdzietni są lepszymi opiekunami, nie są wypaleni, chętnie poświęcają dzieciom czas, bawią się z nimi, podczas gdy prawdziwe mamusie drą pysk i dają klapsy.

Gość ja lubię dzieci nie swoje
i przez 15 min.

Gość callendario
no i dobrze. Jak nie umiesz inaczej niż tylko z ryjem to lepiej dla dzieci zebys ich nie miala

Gość co za kretyństwo!
tak,tak! do was mówię!!!!!

Gość hey hey
roxanha a ty jak bylas dzieckiem to nie mialas czkawek i rzygow ?? Oczywiscie ze mialas i jakos twoja mama sie nie brzydzila. Pomysl co by bylo gdyby twoja mama miala takie poglady jak ty? Nawet pieluchy by tobie nie zmienila....

Poza tym udowodniono że bezdzietni są lepszymi opiekunami, nie są wypaleni, chętnie poświęcają dzieciom czas Oczywiście, zwłaszcza, że tychże dzieci nienawidzą :)

Gość a skąd wiesz że się nie
brzydziła? W końcu, człowiek nie rodzi sie białą kartą i pewno, to nielubienie dzieci po kimś ma?

Uważam ze może powinnas udać sie do psychologa. Samo forum tutaj ci nie pomoże. Ja uważam ze jeżeli kazda kobieta by myślała jak ty to by sie dzieci nie rodziło. A kazdy kiedyś dorasta moze ty pozniej zrozumiesz opieke nad dzieckiem Pewnie nie dorosłas do macierzyństwa

Gość roxanha
nie wiem skąd ten wniosek, jestem bardzo odpowiedzialna i opiekuńcza, boję się że nie podołam i skrzywdzę niewinną istotę po prostu. Niektóre torby robią sobie co roku i udają wielkie matki polki a potem robią zakupy na promocjach i karmią dzieci odpadami rakotwórczymi i kupują uzywane spioszki, to jest dopiero świństwo ,gorzej jak macocha, własna matka cię traktuje jak psa.

Gość marynazwawki
Hmm, po pierwsze, szanuję to, że nie lubicie dzieci i nie chcecie ich mieć, ale to nie daje wam pozwolenia na wyzywanie ludzi, którzy mają odmienne zdanie Po co od razu "bachor"? Nie można po polsku- dziecko? Po trzecie- rzygi, bąki, czkawki dotyczą KAŻDEGO, nie tylko dzieci. Ale jeśli brzydzicie się normalnymi wydzielinami, odruchami i reakcjami ludzkiego organizmu to chyba musicie mieć coś takiego jak zaburzenia własnego człowieczeństwa. Nawet najpiękniejsze kobiety i najprzystojniejsi faceci siadają czasami na kiblu, drapią się po dupie, srają, puszczają bąki, rzygają, mają pryszcze, przetłuszczone włosy. Ja rozumiem, że dzieci nie chcecie mieć, ale jedno pozostaje- trochę szacunku! Pozdrawiam:)

Gość roxanha
brzydzi mnie macierzyństwo w wydaniu takich kretynek

Gość magdalenkowiczka
a ktoś ci je każe mieć? rób sobie co chcesz i nie deprecjonuj wyborów innych ludzi.

To nie planuj sobie dzieci. I bedzie najlepiej. To ze ktoś kupuje na przecenach nie oznacza ze jest beznadziejna matka.

Gość nie lubię bahorów
wyrzuciłabym je wszytkie przez okno.

I żadna matka nie jest kretynka! Troszeczke szacunku do osób które maja badz zamierzaja miec dziecko :)

To w końcu nienawidzisz tych dzieci czy kochasz je nad życie, masz ochotę przelać na nie całą swą odpowiedzialność i opiekuńczość ale cholernie się boisz, że skrzywdzisz te biedne istotki? to się zaczyna kupy nie trzymać :p

nie jest opiekuńcza skoro ma taka nienawiść do małych dzieci. One nie sa niczemu winne. Roxana ty także byłaś kiedyś niemowlęciem:)

Gość ja tez dzieci nie lubie
i nie zamierzam ich miec. Ale zeby od razu nienawidzic? Nienawisc to za wielkie slowo w tym przypadku, tak mysle ;) I nie ma znaczenia, ze ja tez kiedys bylam dzieckiem i moja mama mnie kochala. Moja mama jest inna. Ja tez jestem inna.

a rzygow nie lubie w kazdym wydaniu. Swoich tez :P

sorry, z tego co widze to chyba blad zrobilam i powinno byc "żygi", chociaz dziwnie wyglada. Jakos intuicyjnie napisalam przez "rz". nigdy wczesniej nie pislaam tego slowa :D Na dyktandach tez nie bylo :P

Gość zawsze mnie śmieszy ten
argument, często powtarzany zresztą: też kiedyś byłaś rozwrzeszczanym dzieckiem. Byłam i co z tego? Jeśli w ogóle coś z tego powinno wynikać to szacunek do rodziców, którzy mnie wychowali i męczyli się ze mną aż nie dorosłam. Ale dlaczego mają wynikać jakieś ciepłe (lub zimne) uczucia do innych dzieci lub pragnienie posiadanie własnych?

ja zawsze mowilam pawikowanie :D

Gość mówcie co chcecie.........
Bezdzietnym kobietom odbija na maxa po 40stce-widzę co się dzieje,powodzenia :P

Gość cedyhjio
chyba dzieciatym odbija palma, nagle chcą odmłodnieć o 20 lat i nie mogą się doczekać aż dzieciaki urosną na tyle żeby się wyniosły

swietny argumet za tym, by miec dzieci - zeby nie zdziwaczec po 40 :P