Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość checov

Przez prawictwo, trace szacunek u znajomych...

Polecane posty

Gość checov

mam prawie 26 lat i niestety ciągle nie mam pierwszego razu za sobą, kluczową rolę ogrywa tutaj nieśmaiłość. Kumple którzy mają dziewczyny na stałe, zaczynają na mnie dziwnie patrzeć....najchętniej to bym z nimi się nie spotykał bo prawie każde spotkanie wiąże się z pytaniami o tą kwestie....ich stosunek też się zmienił do mnie, od czasu do czasu w kłotni czy sprzeczce aby mnie upokorzyć gdy brak im argumentów przywołują ten temat...gdyby nie ogólna presja na to , to wcale bym się nie przejmował..... miałem podobnego kumpla do mnie i aby dali mu spokój to związał się z dziewczyną która mu się nie podoba byle tylko szybko to zrobić....z nikim o tym nie pogadam więc pisze tutaj :(

Gość TH is IT FW
Ja nie mam znajomych

Gość checov
wolałbym chyba ich nie mieć, bo nikt by o sekrecie nie wiedział....a tak życie ze świadomością, że śmieją się z ciebie za plecami nie jest miła...

Gość Podchodzisz do laski
Naucz się, że z kolegami nie rozmawia się o tym kogo się przeleciało lub nie, czy się miało wiele partnerek czy jedną, czy żadnej. Nawet jak przelecisz jakąś to się nie chwal.

Gość to co to za kumple
ze za plecami smieja sie z ciebie? no chyba, ze to tacy "kumple" od imprezowania i picia:O

Gość mems
Nie ulegaj presji, bo jak zrobisz to z byle ktora, to przykre wspomnienia masz do konca zycia :P A Twoi kumple sa wrednymi śmondakami i tyle :)

Gość Draker *
Skąd oni wiedzą czy dymałeś czy nie ? :classic_cool:

Poza tym poznasz jakąś fajną dupę, przelecisz ją, pochwalisz się kumplom, a potem może do niej dotrzeć, że się pochwaliłeś seksem z nią i koniec bajki :)

Gość tarara
a co to za problem znalezc sobie dziewczyne? no masz 26 lat wiec juz bys mogl pobzykac- zapewniam ze to przyjemne jest na ogol ;) koledzy chyba sie obawiaja ze jestes gejem

Gość Draker *
Pewnie koledzy chcą się upewnić czy nie jesteś pedałem. Wiesz że nikt się nie chce zadawać z pedałami. Musisz powiedzieć że dymałeś, a dziewczynę znajdziesz za 2 miesiące, bo chyba szukasz dziewczyny ? :classic_cool:

Gość tarara
za 2 mies? jedna impreza i dziewczyna sama sie znajdzie

Jedna zasada, gówno kumpli obchodzi cudze życie intymne. Nie chcesz o tym z nimi gadać to nie gadaj. Nie szukaj takiego dowartościowania bo gówno osiągniesz. A kolegom możesz powiedzieć, że nie jesteś gejem i to wszystko. NIC WIĘCEJ.

Gość Draker *
Ja się dalej zastanawiam, skąd jego kumple wiedzą, że nie dymał ?:classic_cool:

Gość tarara
bo pewnie sam im powiedzial ze nie dymal albo mieszkaja blisko i sie znaja od lebka wiec wiedza ze z dziewczynami nie chodzil i ze jest niesmialy. Ty sie wez do roboty chlopaku bo zaraz bedziesz mial 30stke i nadal bedziesz prawiczkiem ;) ja mam lat 21 a juz bym prawiczka nie chciala- przykre ale szczere

I jak chcesz poznać kobietę to pierwsze co powinieneś zrobić to absolutnie mieć w głębokim poważaniu opinię Twoich kumpli o Tobie. Miej to w dupie co o Tobie myślą.

Gość czasem to po kims widac
ze jest prawiczkiem

Gość tarara
jakbys byl z mojej okolicy to dalabym ci namiary na dziewczyny ktore daja komu popadnie za piwo i na dodatek bylyby ci wdzieczne za to. to nie zart...

Gość checov
bardzo dobrze sie znamy , wiec sensu ich oklamywac nie ma ...tarara takie opinie to wiem ze niestety wiekszosc kobiet ma i niestety kolejna blokada sie zalacza, ....coraz bardziej mysle o " profesjonalistce"

Gość lepiej umrzec jako prawik
niz zadawac sie z puszczalskimi :O

Jak chcesz zaliczyć panienkę dla świętego spokoju przed kumplami to jesteś ciota i każda laska w mig Cię rozpracuje. Może pora zmienić znajomych, zmiana środowiska dobrze pomaga przy zmianie postawy w życiu...

Gość checov
za ciote to mają mnie teraz wszyscy , mam problem i nie ma z kim o tym pogadac ani nie amm pomyslu jak go roziwazac.....chodzi mi tylko o to ze moze po pierwszym razie jakis starch zniknie bedzie mi latwiej

Gość checov
a jaka dziewczyna będzie w dzisiejszych czasach chciała 26 letniego prawiczka ? przecież to się nasuwa, że z kolesiem coś nie tak więc po co ryzykować....

Gość tarara
jesli zalezy ci tylko na tym zeby przestali gadac to musisz przeleciec ku*ewke a takich jest niemało. ja bym ci jednak radzila poznac normalna dziewczyne i sie zaangazowac bo latka leca a ty nie wiesz co tracisz i nie mam tu na mysli seksu ale zwiazku bo to tez ma swoje plusy. jak zobacza ze sie z kims spotykasz to przynajmniej nie beda cie podejrzewac o gejostwo

Wiesz, jak Ci Twoje towarzystwo przypięło pewną etykietkę, to ciężko to będzie zmienić, a uwierz mi, że stosunek Twoich kumpli raczej się nie zmieni. Wyobraź sobie sytuację, w której idziesz do nich i się chwalisz, że puknąłeś laskę. WYOBRAŹ SOBIE!!! Może być i tak, że Ci po prostu nie uwierzą... Zastanów się głęboko nad tym czego chcesz w życiu, chcesz mieć poważanie u kumpli bo bzyknąłeś kobitkę? No chłopie....

Gość zadna nie chce prawiczka

Gość tarara
checov- bedzie go chciala dziewica ponizej 20 roku zycia. albo nie dziewica ale mlodsza bo starsza ktora lubi seks nie bedzie chciala znowu "uczyc" chlopaka

Gość checov
tarara tylk oja szukam, a że się nie podobam tym do których startuje to co zrobie ? ok powiecie obniż wymagania, ale jak ? kobieta albo się podoba albo nie ...zresztą to i tak s już zwykłe dziewczyny startowałem do takiej z nadwagą lekką, małymi piersiami, trądzikiem itd, zwykłe dziewczyny...nie umiem zrobić kroku do związku zawsze zatrzymuje się w fazie kolegii

a ja mam bardzo nie wielu znajomych a tylko jeden wie ze jestem prawiczkiem jak by sie dowiedzieli to by mieli radoche ze mnie :o