Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość checov

Przez prawictwo, trace szacunek u znajomych...

Polecane posty

Gość Podchodzisz do laski
Poza tym czytając o sprzeczkach i kłótniach sądzę, że często się spotykacie, zastanów się czy nie powinieneś więcej czasu sobie poświęcić. Tyle ode mnie

Gość niedziewice to egoistki
ktorym chodzi tylko o seks

Gość tararararara
checov Ty mala swinko :P ja tez kiedys mialam b.male piersi ale jestem po operacji bo mialam kompleksy przez wlasnie takie poglady :P zapewniam cie ze male piersi tez moga byc ladne tak samo jak i ich wlascicielki. Pewnie wybierasz nie tyle ladne dziewczyny co typowe wypacykowane lafiryndy ktore przebieraja w setkach chlopakow. Lepiej poszukaj i ladnej i skromnej a nie gwiazdy estrady ;) wtedy nie bedziesz mial problemu

Gość Podchodzisz do laski
Dopóki będzie podchodził do kobiet, mając w głowie trybunę zapełnioną kumplami to wylądujesz w głębokiej dupie. I tak ad mortem defecatum.

Gość checov
przecież nbapisałem, że mi to kompletnie nie przeszkadzało, kochałem ją taka jaka była, to ja byłem za " słaby dla niej"

Gość tararararara
kolegooo no to musisz sobie poszukac takiej ktora nie bedzie kur*a a ktora bedzie lubila niesmialych i bedzie lubila przejmowac inicjatywe. z tym ze nie licz na to ze bedzie dziewica. w ogloszeniu tez takiej nie znajdziesz. musisz szukac a ja nie masz gadanego to wejdz na czat

Gość tararararara
Darker a Ty czemu jestes prawiczkiem?? i ile masz lat? "to jest fascynujace" ze sie takie okazy znalazly ;) - zart

Gość stop niedziewicom stop

Gość niedziewice pasuja do babiarzy

Gość niedziewica20
chciałabym prawiczka;(

Gość tararararara
powiem tak- jeden z tych moich eks ktory byl prawiczkiem byl dobry w lozku (lepszy od mojego aktualnego ktory mial przede mna partnerki) ale powodem dla ktorego dziewczyny wola doswiadczonych (przynajmniej dlaczego ja wole) jest ta parodia pod tytulem "naucz mnie" przez ktora trzeba przejsc z kazdym prawiczkiem :/ sadze ze tak jak ja wiekszosc doswiadczonych kobiet bedzie jednak wolec nieprzwiczkow no ale szukac mozna

dobra dobra tylko tak gadacie ale gdy jest do wyboru to raczej wybiorą doświadczonego faceta nie ważne że za chwilę kopnie w d....

Gość tararararara
Darker to co- bedziesz prawiczkiem az do smierci ? nie mowie ze patrze na prawiczkow jak na smieci ale ja juz trzech uczylam co i jak wiec moge miec chyba dosyc ;/ trafil mi sie czwarty tym razem nieprawiczek a i tak niewiele umie... rece mi opadly szczerze mowiac.

Gość tararararara
kapselko- jesli to sie tyczylo moje wypowiedzi to nie bardzo wiem jak to mam rozumiec

no to poszukaj jakiegoś co tysiącami laski zalicza będzie doświadczony tylko żebyś czego nie złapała

Gość tararararara
a facet oczywiscie jak facet- ze skrajnosci w skrajnosc. bo dla was albo dziewczyna jest dziewica albo od razu szmata. a ja mialam 4 partnerow seksualnych a orgazm mialam tylko z jednym z nich i to dokladnie raz ! wiec chyba moge byc poirytowana jak kolejny jest kiepski w lozku prawda???

Gość tararararara
"Kapselko ty nie słuchaj tego co one mówią bo można tylko zgłupieć." - sama prawde pisze

no to trzeba było z partnerami rozmawiać w końcu czytaćw twoich myślach nie umieli. Może też w Tobie problem tkwić

Gość tararararara
no wlasnie chyba kiepsko nauczylam bo sie leserki nauczyly ze wystarczy sie polozyc na plecach i maja czego chca a reszta juz ich malo obchodzi... Zreszta przyznam ze nie jestem dobra nauczycielka bo sie szybko irytuje........................ " gdzie? tu? w prawo bardziej?? no nie widze, zapal swiatlo!!!" - takie sytuacje sa gdy facet jest nieobeznany z tematem. jak ktora ma na tyle cierpliwosci to zycze powodzenia. niech jakiegos wyszkola i mi go potem podesla bo ja juz nie mam sil

Gość tararararara
kapselko- dzieki za rade, juz na to wpadlam ale moj teraz niby wiecznie zmeczony jest a jego ulubiona pozycja to wylozyc sie jak zdechly pies zalozyc rece za glowe i szczerzyc zeby jak w reklamie blendamed........jak checi do nauki brak to i rozmowa niewiele daje. Egoizm szczerzy sie wsrod was...... kazdy jeden taki byl dla mnie a ja nikogo zmuszac do robienia mi nie bede...

ale się nauczy i będzie ok. A Ty to doświadczona w tych sprawach się urodziłaś? nie tylko się uczyłaś.

Gość tararararara
Darker- jakby to nie byla rzeczywistosc to pewnie tez bym smiala

Gość tararararara
kapselko- jak nie ma checi do nauki tak jak juz pisalam to sie nie nauczy. i jak slowo daje - kocham go ale czasami juz mnie h*j strzela spa

a to ktoś Cię przy nim trzyma? Źle Ci zostaw go przecież nie jesteś z nim z przymusu. Chyba że coś innego Cię trzyma/

Gość do niedziewica20
a po ci prawiczek? jak mozesz miec doswiadczonego przystojniaka?

Gość tararararara
kapselko- trzyma mnie przy nim jego osobowosc i to ze ma wszystko czego zawsze szukalam w facecie (nie mamy wspolnych pieniedzy jesli o to Ci chodzilo) ale w lozku jest kiepsko. moze nie najgorzej ale zrobi swoje i mnie ma gdzies... Nie tak latwo wybrac co wazniejsze w zwiazku- dobry facet czy dobry seks, a nie ma sie co ludzic ze znajdzie sie dwa w jednym bo idealow nie ma

Gość niedziewica20
chętnie pokazałabym mu co i jak;) na pewno byłby czulszy niż doświadczony przystojniak nastawiony tylko na swoją przyjemność