Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysssssstraszona

boję się życia:(

Polecane posty

Gość wysssssstraszona

nie wiem co się za mną dzieje co jest nie tak! jestem mistrzynią czarnych scenariuszy;/ ciągle wymyślam sobie jakiśproblem i się zamartwiam:( ciągle na coś czekam . nie umiem cieszyc sie tym co posiadam ! ciągle czekam aż coś się wydarzy. a czas mija szybciutko. nie wiem czy to jakis starch czy fobie;/ boje sie np ze starce prace;/ że coś zepsuje i mnie wyrzucą . ciągle sie zadreczam:( dlaczego? wstaje w srodku nocy i mysle o roznych nieszczesciach;/

Gość wysssssstraszona
chciałabym na prawde! tylko jak;(

Gość wysssssstraszona
pozłam ostatnio cudownego faceta i on tez to zauwazył;/ ostatnio zapytał dlaczego ja sobie to robie?

Gość wysssssstraszona
dodam jeszcze że moja babcia jest chora na schizofremie myślicie że to mogą być poczarki?

Hmm ... czasem ma sie takie dni ze sie nie chce zyc ale to nie oznacza ze masz sie bać. Nie stresuj sie .Odpocznij od tych wsztystkich problemów. Wyjedz tam gdzie kiedyś byłas szczęsliwa bez trosk. Przemyśl sobie wszystko. Bedzie dobrze;)

Gość mały odkrywca
zacznij na siłę zabawę w Polyanne: w każdym negatywie szukaj pozytywu. Musisz złapać dystans, a najlepiej się go łapie przez wyśmianie 'wroga'

Gość Bella Bellucci
a ja sie boje obcych psów...dużych.. i mam to szczęscie, że zawsze jak idę to jakiś lata sam..bez kagańca, jak dzisiaj..lub idzie właściciel..z psem..np amstaff bez smyczy i kaganca...wtedy zawsze zawracam... skad sie tacy ludzie nieodpowiedzialni biorą?

Gość wysssssstraszona
chciałabym tak;/ boze nie wiem co ze mną jest nie tak

Gość PP123
Ja też tak mam. Cały czas myślę, że ktoś z mojej rodziny umrze albo zachoruje na jakąś straszną chorobę. Jak tylko słyszę karetkę to myślę, że mój mąż miał wypadek. Patrzę na moje dziecko i myślę "co z nią będzie jak nam coś się stanie, jak wybuchnie wojna itp"Kiepsko się z tym żyje.

Gość wysssssstraszona
to jest jak w dniu świra ... ten gość który boi sie otworzyc rano oczy bo znów sie zaczyna!

Gość wysssssstraszona
PP123 ja mysle ze gdybym miała męza albo kogos bliskiego na codzienn przy sobei było by mi łatwiej a ja wiem że moge liczyc tylko na siebie:(

Gość wysssssstraszona
może to ta samotnosc;/

Gość mały odkrywca
Kochana ale mąż w tym nic nie zmieni. Jak go będziesz miała to zaczniesz się bać że cię zostawi.

Gość wysssssstraszona
to ja sie tego pozbyc:( w suemie masz racje jestem na prawde miłą fajna sympatyczna dziewczyne ale ta chisteryczka we mnie ;/ ona potrafi zabic

Gość wysssssstraszona
miało byc histeryczka

Gość wysssssstraszona
może jest tu ktos kto przełamała sie z takim strachem???

Gość wysssssstraszona
eh chyba po prostu jestem świrem:|

Gość mały odkrywca
Nie jesteś;) Mnie też ostatnio nachodzą dziwne lęki pt: "UMRĘ" "ZACHORUJĘ" "KTOŚ MNIE NAPADNIE" tylko że też nie potrafię sobie z tym radzić 'długofalowo". Kiedy tylko czuję że nadchodzi atak paniki muszę szybciutko czymś się zająć albo zmuszam się do myślenia o czymś innym. U mnie skutkuję kiedy zaczynam myśleć o seksie:D Z jednej patologii w drugą;)

Gość PP123
wysssssstraszona- po prostu staraj się o tym nie myśleć. Albo zakoduj sobie że i tak nie masz większego wpływu na pewne rzeczy. Wiem, że łatwo się mówi ale spróbuj! Ja tak robię. myślę sobie, że jak będę tak pesymistycznie myśleć to w końcu podświadomie wywołam jakąś tragedię. To trochę pomaga. Znajdź sobie jakieś absorbujące zajęcie. A co do tego faceta- nie przedstawiaj mu takich wizji bo zwieje. Nikt nie lubi się zadręczać bez powodu.

Gość wysssssstraszona
mały odkrywca.... mnie tez pomaga sex:D:D:D w sumei przez to wychodzę na niewyżytą ;p

Gość wysssssstraszona
myslałam ze moze jakies hobby by mi pomogło

Gość wysssssstraszona
czttałam kiedys ze jak sex pomaga rozładowac takie napiecie to nie jest zbyt dobrze

Gość młodhhd
e tamm wiec jest lekarstwo duzzzzzzzzzzzzzzzzzzo sexu!!!

Gość domi666
musisz wiedzieć, że strach przed jakąkolwiek porażką czy tragedią jest 1000 razy gorszy od samej porażki i tragedii. uzmysłów sobie, że nie ma czego się bać, bo zapewniam Cię, że nie ma!!! zmień stosunek do życia i pomysl sobie ze właśnie dlatego ze kazdego dnia moze wydarzyc sie coś zupełnie nieoczekiwanego, i dobrego i złego, właśnie dlatego zycie jest taką fascynującą przygodą, ciesz się po prostu ze możesz w tym uczestniczyć.

Gość domi666
a tak w ogole, już sam fakt, że dostrzegasz jak takie negatywne myslenie ma wplyw na Twoje życie świadczy o tym że jesteś mądrą osobą i chcesz się rozwijać. tylko jeśli umiesz przyznawać się do błędów możesz je naprawiać i stać się nowym człowiekiem. trzymam za Ciebie kciuki!

Gość wysssssstraszona
domi666 dziękuje za słowa wsparcia będę sie starała

Gość depresantka
to a objawy depresjii i nerwicy,zróbcie coś z tym,póki nie będzie za pozno...

Gość wysssssstraszona
deperatka szczerze to tez przeszło mi to przez mysl... czasem mam takie kołatanie serca czasem mysle racjonalnie ale czasam sobie w ogole nie radze:(

Gość wysssssstraszona
chciałabym byc normalna:(