Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita-anita-anita

Pragnące zareczyn ;p

Polecane posty

Gość Anita-anita-anita

Hej czytam nie ktore posty i widze ze dziewczyne pragna strasznie zareczyn i slubu a chlopcom sie tak nie spieszy.otoz ja tez bylam w takiej sytuacji, pragnelam zareczyn slubu, a mojemu sie nie spieszylo, chcialam wyjsc przed 25 rokirm za maz zeby urodzic dziecko,ale moj ukochany mowil ze sie nie spieszy,o toz on pozniej zebral sie i chcial zareczyn a ja mimo ze chcialam stanwczo mowilam ze to za wczesnie i ja nie chce wczesnie slubu,obecnie mam 25 lat i nie ejstem mezatką,a moj facet lata za mna jak pies,a teraz to ja mowie zeby sie nie spieszy;p a wy dziewczyny jak poradzilyscie sobie z obsesją?lub jak radzicie?

Hmm, ja wiem, że mamy jeszcze czas, bowiem jesteśmy krótko razem. Ten temat oczywiście się jeszcze u nas nie pojawił. Jesteśmy parą 4 miesiące, ale jednak gdzieś podświadomie chce się czegoś. Nie wiem jak to nazwać. To całkowicie irrancjonalne. Ja mam 24 lata, On 29. Co do Twojego przypadku - jestem przeciwniczką wszelkich gierek i manipulacji. Powinnaś się zgodzić, w końcu też tego chcesz. A nie zgrywasz urażoną panienkę.