Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanili

Ogród japoński...

Polecane posty

w sobotę udało się wyciąć 2 drzewa i uporządkować część ogrodu, niestety od wczoraj ulewa i...stop oj, coś mi się wydaje,że z wiosną dopiero zrealizuję plany cebulki do wsadzenia od tygodni czekają, ale nie da się sadzić w bajorku...

Gość marianna pe
zazdroszczę

W ogródku liście są żółte, winorośl na balkonie jest bujna, drzewko kołysze się na wietrze, słońce świeci, ptaki latają, lubią owoce.

Gość marianna pe
ktoś się rozmarzył...

Naprawdę mam mały ogródek:), schodzi się do niego z balkonu, taki mały taras. Przez okno patrzę jak przemijają cztery pory roku.

w Krakowie Ogród Botaniczny ma taki mały japoński... nie byłam jeszcze wybieram się wiosną

Słowik, a Ty masz ogród? ..my aktualnie staramy się przerobić nasz ogród na japoński.. szukam porad, oczywiście oglądam filmiki...czytam... widziałam kilka pięknych ogrodów, ale japońskiego na żywo jeszcze nie! te lampy są okropnie drogie! mam 3 stylowe robione i takie z Obi pasowałaby pagoda

Szczęściarzu,...albo Szczęściaro... mój duży i ciągle w nim mnóstwo pracy! ale...są i plusy...zrobi się ciepło, kawkę można wypić w towarzystwie ptaszków; liczę, że moje sikorki odwdzięczą się za słoninkę i dadzą popis swoich treli...:classic_cool: