Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gulnij se je je je

Studia to pic na wode ... Kto tak uwaza??

Polecane posty

zgadzam sie ze na studia moze dzis isc kazdy poprzez ich jakosc po prostu jest zadna i trzeba sobie to uswiadomic w przeciwnym razie nie ma co mowic o poprawie jakosci ksztalcenia, czy jakims wyzszym poziomie czegokolwiek, znam ludzi bez studiow tylko po technikach, ktorzy robia kariery rozwijaja sie :)

Gość Gulnij se je je je
podnosze

Ot to, Mój facet jest po tech i tez nie moze znalesc roboty no ale idzie na studia ;p Po czym pewnie bedzie tam samo. Ja tez studiuje i zaluje ze nie poszłam do zety.

Gość moherowa rajstopa
macie racje te studia to pic na wode prywatne uczelnie powinni zlikwidować

Gość makora
A ja się nie zgodzę. Poszłam do pracy, żeby zarobić na studia. Wiedziałam od początku czego szukam i się udało. Znalazłam pracę biurową, szybko awansowałam, bo zależało mi po prostu na pracy mimo, że zarabiałam na początku 800 zł. Obecnie zaczynam 3 rok studiów, mam dobre stanowisko, jestem doceniana w pracy. A na studia chodzę prywatne, bo zależało mi na konkretnym kierunku i tylko tu taki był. Także przestańcie mówić, ze to fabryki nierobów. OK, znam i takich, ale jestem zadowolona ze swojej szkoły i poziomu nauki. Poszłam po to, zeby czegoś się tam nauczyć i to robię. Nie poszłam tam dla jakiegoś papierka, tylko zdobywać wiedzę a to można robić na jakiejkolwiek uczelni tylko trzeba chcieć!

takie zdanie mają ci, którzy albo skończyli kiepski kierunek albo sami są kiepscy i nie mogą znaleźć pracy zgodnej z wykształceniem. ja skończyłam studia, mam wiedzę, doświadczenie, super pracę i zarobki :)