Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pacia14

Jak szybko schudnąć?

Polecane posty

Hej mam pewien problem mam nadwagę i chciałabym schudnąć.Znacie może jakieś metody na szybkie schudnięcie.Bardzo proszę... Z góry bardzo dziękuje.

Po 1: paczka np. z tego sklepu-wystarczy najmniejsza-pt. chrom: http://chemik.aip.pl/pierwiastki.html :classic_cool:.Codziennie 10 mg łykaj:P.PO 2 -codziennie 200 km rowerkiem albo biego 50 km:classic_cool:. Po 3 tygodniowa głodówka:classic_cool:.Masz niemasl pewne schudnięcie op 10 kg w tym większość sadła-nie tak jak to zwykle bywa:classic_cool:.Mam nadzieję że wykorzystasz moje porady:P.A jest jeszcze jeden sposób ale drogi i nieco ryzykowny:P.

Gość Połamana DANA
Max Zander vel Klaun napisała: "PO 2 -codziennie 200 km rowerkiem albo biego 50 km ." Masakra, przecież to niemożliwe!! 200 km??? Zera Ci się pomyliły czy co? Chyba 20 km? @00 to nawet na treningach olimpijczycy, sportowcy nie przemieżają, sama jeździj rowerkiem codziennie po 200 km i biegaj 50 km, dnia Ci nie starczy

Gość diet mniej żrec

" 19:37 [zgłoś do usunięcia] Połamana DANA Max Zander vel Klaun napisała: "PO 2 -codziennie 200 km rowerkiem albo biego 50 km ." Masakra, przecież to niemożliwe!! 200 km??? Zera Ci się pomyliły czy co? Chyba 20 km? @00 to nawet na treningach olimpijczycy, sportowcy nie przemieżają, sama jeździj rowerkiem codziennie po 200 km i biegaj 50 km, dnia Ci nie starczy" Nic się nie pomyliło:P.Jak chce się mieć efekty to muszą być wyrzeczenia:P.Dodam że to nic wybiutnego-zaweodowcy jeżdżą średnio dziennie ponad 100 km i nic strasznego im się nie dzieje:classic_cool:.I to nie w byle tempie ale średnia ponad 30 na godzinę:P.Gdyby mnie ktoś zachecił to może bym tyle wyciągał dziennie:D.Dodam że 200 km to aż tak dużo niejest:P.Rekord dobowy to ponad 700 km więc sie wstydź jak nie jesteś w stanie tyle przejechać:P.To nawet nie jest 1/3 rekordu:P.