Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochająca sportowe buty

buty

Polecane posty

Mam 19 lat, jestem dziewczyna i kocham sportowe buty..Nie jestem jakąs dresiarą ani nic tylko normalną dziewczyną. W październiku idę na studia. Zastanawiam się czy to normalne i czy nie powinnam zaczac nosic bardziej eleganckich butow? Jak uwazacie? Czy dziewczyny na studiach noszą takie buty czy bardziej eleganckie?

mam 40 lat i głównie chodzę w butach sportowych, bo są wygodne i zdrowe w czasie studiów też tak chodziłam

jw

kup sobie jakieś eleganckie bez obcasa, żeby były wygodne, ale nie sportowe :)

Gość hej łapka
oj spokojnie, ubieraj sie tak, jak ci wygodnie, na uczelniach masz pelen przekroj - od punko-rastafarianow po japiszonow w wykrochmalonych kolnierzykach. twoje sportowe buty na pewno nie beda cie wyrozniac.

mam kilka balerinek i nawet jakies na obcasie, ale najwygodniejsze są sportowe.. ale jak mowicie ze jest pełen przekrój to mnie to trochę pociesza:P

takie buty to pasują wysokim dziewczynom chyba, a ja mam 165 cm:) chyba skracaja nogi :(

to zależy od figury :) jak jesteś szczupła to pasują bo wąskie spodnia też wyszczuplają i nogi wyglądają ładnie :) ale jak masz jakieś na obcasie, baleriny to po co kupować od razu nowe? zobaczysz jak będziesz się czuła w otoczeniu innych i wtedy zdecydujesz :)

jestem szczupła, ale mam dosyć szerokie biodra i grube uda.. ale mam 165 cm i ważę około 50 kg ;) zobaczylam nowe buty i kusi mnie strasznie zeby je kupić.. nie wiem co robić :P

jak nie są zbyt drogie i Ci się podobają to kup :) zawsze w sklepie możesz zapytać innych klientów o zdanie czy Ci pasują :)

kosztują 300 zł i sa to buty adidasa do kostki :( kusi mnie.. ale z drugiej strony ta cena.. eh:P

Gość hej łapka
pokaz no te buty, to ci powiem, czy sie nadaja. generalnie wbij w to. u mnie na roku byly i glaniary i dziewczyny w balerinkach i w normalnych butach i byly tez takie w oczojebnych zoltych adidasach + rownie oczojebny rozowy plecaczek do tego i nikt nie robil z tego zadnego zagadnienia. osobiscie cale studia przesmigalam w martensach, trampkach i balerinach i nikt nigdy nie zwrocil w ogole uwagi na to, co mam na nogach czy w ogole na sobie calej.

myślałam, że chodzi Ci o bardziej eleganckie :P jak wiesz, że będziesz w nich chodzić i czuć się dobrze to kup :) jak nie lubisz eleganckich to lepiej właśnie na nich zaoszczędzić :)

Gość hej łapka
normalne buty. nie spinaj sie tak bardzo, to, ze zaczynasz studia nie znaczy, ze musisz zmieniac swoj styl zeby dopasowac sie do grupy. jak zaczniesz prace to mozesz sie martwic o takie rzeczy, teraz nie czas na to.

:) ja myslalam ze na studiach ludzie są tacy mega eleganccy i w ogole.. ale widać się myliłam.. ale powiedzcie szczerze.. kupilibyscie na moim miejscu czy nie?:P

Gość ButyJana.pl
Zgadza się,każdy preferuje swój styl i kupuje dla tego odpowiednie buty. Jednak to nie zmienia fakty,że taniej jest w sklepach internetowych. Wszystkich zapraszam do nas www.ButyJana.pl szybka i bezpieczna wysyłka.